AHMET ÇAĞLA GÜVEN TAZELEDİ

Burdur Elazığlılar Sosyal, Kültürel, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunu tamamladı. Her 4 yılda bir yapılan genel kurulda Ahmet Çağla, yeniden başkan seçildi.

AHMET ÇAĞLA GÜVEN TAZELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tek liste halinde gerçekleşen seçimler de açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Çağla; “Derneğimiz 2007'den beri Burdur ve Isparta olarak hizmet etmektedir. Derneğimizin birinci amacı birlik, beraberlik noktasında kardeşliği sağlamaktadır. İkincisi iller arasında saygı, sevgi ve hoşgörü köprüsü kurmaktır. Derneğimizi meyve veren bir ağaca benzetiyorum. Gövdesi derneğimizi temsil eder. Dallarını ise bizler temsil ederiz. Meyveleri ise yaptıklarımızdır. Meyveler ne kadar güzel olursa insanlarımız o kadar yücelir. Kültürüyle, misafirperverliği ile dürüstlüğü ve insanlığıyla vatan sevgisiyle, Bu noktada bizler, bu güzel insanlara hizmet noktasında köprü ve basamak olduk. Bizler kendi yaramıza değil bu derneğin çatısı altında bütün insanlığın yarasına merhem olmaya çalıştık. Sessizlerin sesi kimsesizlerin kimsesi olma noktasında insanlığa hizmeti kendimize şiar edindik. Yeri geldi aç kaldık, ama aç olanları doyurduk. Dernekçilik gönül işidir, gönüllere girme işidir. Nefsi için değil nefisler için çalışmalıdır. "Bir insan acı duyabiliyorsa canlıdır, başkasının acısını duyabiliyorsa insandır" mantığıyla derneğimiz hizmet etmiştir.” dedi.

 

Çağla, “Burdur ve Isparta’ya gelen askerlerimizin sıcak yuvası olmuştur. 27 Aralık 2014'te Kürsübaşını belediye başkanımın katkılarıyla Burdura davet ederek gece düzenledik. Kültürümüzü tanıttık. Burdur, Isparta, Antalya, Denizli ve Afyondaki hemşerilerimiz katılımı ile güzel bir gece gerçekleştirdik. Devletle vatandaş arasında köprü olduk. Saygı, sevgi ve hoşgörü köprüsü. Bu köprünün ayaklarını vatan sevgisi, millet sevgisi, devlet sevgisi ve bayrak sevgisi oluşturmuştur.

Bizler bu derneği yaşatırken dağdan, dereden, dikenli yollardan sırtımızla odun taşıyarak bu bacayı tüttürmeye çalışıyoruz. Dernek bizi kullandı, biz derneği kullanmadık. Bu yüzden burada saygı, sevgi, hoşgörü var, merhamet var, insana hizmet var” açıklamasında bulundu.

 

İŞTE ÇAĞLANIN YENİ YÖNETİMİ

ASİL: Ahmet Çağla, Feyzi Yalçın, Ali Yükrük, Fuat Mamur, Cihat Can Susam

YEDEK: Zülküf Nebi Kayaduran, Mustafa Arslan, Yusuf Kaya, Engin Bakay, Enver Altuner,

DENETİM KURULU ASİL: Yılmaz Baydemir, Serkan Ayyıldız, Fahrettin Yalçın, YEDEK: Zafer Özveren, Ali Ayan, Rasim Yalçın