Zirvede Bırakmak

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kanal 23 ve Kanal Fırat Televizyonlarının ortak canlı yayın konuğu olarak Genel Yayın Yönetmenleri Arif Çakmak ve Zeki Akbıyık'ın sorularını cevaplandırdı. 

Zirvede Bırakmak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her soruya samimiyetle cevap veren Bulut, milletvekilliği döneminde hayata geçirdikleri projeleri konu başlıklarıyla sıraladı. Uluova sulama projesi ile Çimento fabrikasının şehir dışına taşınması hususunu gerçekleştirmediklerini dile getirdi.

 Kendisinin üçüncü kez milletvekili olma hakkı olmasına rağmen, halkın değişim yeni yüz ve taze kan beklentilerini gördüğü için yeniden aday olmadığını, farklı görevlerde Elazığ’a hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.

Metin Bulut, programın sona ermesinden kısa bir süre sonra ise sosyal medya hesabından her kesimden helallik isteyen bir veda mesajı yayınladı.
Her şeyin başlangıcı kadar bitimi de olduğuna dikkat çeken Bulut, paylaşımında şu görüşlere yer verdi.

“Başlayan her şey günün birinde biter. Kendi tercihimle 28. Dönem milletvekilliği için başvuru yapmadım. Bu kararı almamda kamuoyunun yeni yüzler görmek istemesinin etkisi büyük oldu. Doğru zamanda başlamak kadar doğru zamanda bırakmak da önemlidir. 

Milletvekili olarak Elazığ’a hizmet etmek için canla başla çalıştım. Bundan sonra da aynı hassasiyetle memleketim için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğim. 

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimin emrinde ilk günkü aşkla, canla başla davam için çalışacağımın bilinmesini istiyorum.

Ben bu şehrin evladıyım. Elazığ için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadım. 

Hemşehrilerimden, dostlarımdan, teşkilat mensuplarımızdan, gençlerimizden, hanım kardeşlerimden, basın mensubu arkadaşlarımdan helallik istiyorum. 
Hakkınızı helal edin!”

Metin Bulut’un bu kararı ve helalleşme paylaşımı siyasetin anlamlı, güzel ve vefalı yüzünü gösteriyor. Bulut, çocukluk yaşlarından beri gönül verdiği davasına emek verdi, güç verdi.MÜSİAD başkanlığı yaptı. Belediye başkanı ve milletvekili olarak bu şehre hizmet etmeyi düşündü bu görevler için aday oldu ve Allah kendisine 2015 yılı haziranından itibaren 8 yıl süreyle milletvekili olarak hizmet etmeyi nasip etti.

Bu kadar bir süre milletvekilliği yapmak,  birçok hizmet ve hayra vesile olmayı getirdiği gibi çözülemeyen ya da gerçekleşmesi yasal olarak mümkün olmayan talepleri karşılanmayan kesimlerin kırgınlığı sonucunu da  getirdi.

Bu gerçeği bilen Metin Bulut, naif bir üslupla hemşerilerimizden helallik istemiş ve siyasete, farklı görevlerde şehre hizmet etme düşüncesi ile siyasete ara vermiştir.

Bizler de yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Şahsıyla herhangi bir problemimiz olmasa da  ve kendisiyle abi-kardeş ilişkisi ve dostluğuna dayanarak zaman zaman yaptığımız uyarı ve eleştirilerden dolayı da hakkını helal etmesini diliyoruz. Zira bizler eleştirileri şahsına değil, yanlış ve eksik gördüğümüz uygulamalara yapmış, bununla birlikte doğru karar ve uygulamalarında arkasında durmuş, kendisine yapılan haksız eleştirilere kalkan olmuştuk.

Yeni dönem, Metin Bulut vekilimize her alanda hayırlar getirsin, yolu açık ve yönü hep Elazığ olsun.