Ziraat Bankası Hesabınıza İki Kere Bakın! O Ödemeler Yatmış Olabilir

Devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri ya PTT üzerinden ya da Ziraat Bankası hesaplarınız üzerinden ödenmektedir. O ödemeler ile alakalı son dakika açıklaması yapıldı.

Ziraat Bankası Hesabınıza İki Kere Bakın! O Ödemeler Yatmış Olabilir

Devlet çok fazla kalemde destek ödemesi sunmaktadır. Bu destek ödemeleri dar gelirliye, ihtiyaç sahibine, yaşlıya, gence.. hak sahibi olmak için gerekli şartları taşıyan her bireye ödenirken, üreticiye de üretim giderleri için destek ödemesi sunulmakta Ziraat Bankası hesabınıza iki kere bakın! Hesabınıza para yatmış olabilir

Tarımsal Destek ödemesi adı altında çok fazla destek kalemi ödenirken, bu desteğin amacı hem üreticiye destek sağlamak hem de üretim maliyetini hafifleterek ürün zammını engellemektir. Tarımsal Destek Ödemeleri her ay sahibi vatandaşın Ziraat Bankası hesaplarına aktarılmaktadır. Aktarılacak olan tarihler de Tarım ve Orman Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından duyurulmaktadır.

Bireysel sulama, uzman eller ve sertifikalı tohum üretimi ile birlikte kırsal kalkınma projesi kapsamında ödenen destekler ile alakalı Ekim ayı müjdesi verilmiş bulunmaktadır. Devlet, tarım ve hayvancılık alanlarında milyonlarca lira bütçe ayırmaktadır. Sabah saatleri itibari ile Tarımsal Destek Ödemesi ile alakalı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklama yapılmıştır. Yapılan açıklama da bireysel sulama, kırsal kalkınma, uzman eller ve sertifikalı tohum üretimi desteklerinin hesaplara aktarıldığı belirtilmiştir. 75 milyon 877 bin TL desteğin, çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından açıklanmıştır.

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ VE MİKTARLARI

Her ay düzenli olarak ödenen tarımsal destek ödemeleri ile alakalı toplam ödeme miktarı da belirtilmektedir. Bu kapsamda Ekim ayı tarımsal destek ödemelerinin 75 milyon liradan fazla olduğu belirtilmiştir. Ödemeler şu kalemlerde gerçekleştirilmiştir

Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi: 9 38 milyon 849 bin 346 TL

Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği: 19 milyon 464 bin 207 TL

Uzman Eller Projesi Desteği: 12 milyon 56 bin 823 TL

Sertifikalı Tohum Üretim Desteği: 5 milyon 506 bin 624 TL