YRP'ye Yoğun İlgi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Ak Parti dışında diğer partilerde bir durağanlık görülürken aday adaylıklarında en çok ilgi gören parti olarak Yeniden Refah Partisi öne çıkıyor. Diğer partilerden hızlı davranarak Kovancılar ve Alacakaya belediye başkan adaylarını açıklayan Yeniden Refah Partisi'ne diğer ilçe, belde ile il ve belediye meclis üyeliklerine yoğun ilgi gözlerden kaçmıyor.

YRP'ye Yoğun İlgi

Kübra Kabukçu/Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylık müracaatının en fazla yapıldığı partiler arasında öne çıkan Yeniden Refah Partisi, birçok il, ilçe ve belde belediye başkanlığında iddialı görülüyor.

Cumhur ittifakı ortağı olmasına rağmen hükümetin yanlışlarını ortaya koyan, doğruları takdir eden bir anlayışla siyaset yapan ve özellikle Filistin konusunda hükümete çağrılarıyla öne çıkan Yeniden Refah Partisi, 31 Martta yapılacak yerel seçimlerin de favori partisi olmuş durumda.

Bugüne kadar bazı il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan Yeniden Refah Partisi, Elazığ’da da iddiasını sürdürüyor.

YRP'ye Yoğun İlgi

KOVANCILAR VE ALACAKAYA ADAYLARI AÇIKLANDI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi partilerin aday belirleme çalışmaları devam ederken iki ilçenin Belediye Başkan adayı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde düzenlenen törende  Kovancılar ile Alacakaya İlçelerinin Belediye Başkan adayları kamuoyuna duyurulmuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Parti Genel Merkezinde düzenlenen törende Kovancılar Belediye başkan adaylarının Kovancılar eski Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, Alacakaya Belediye Başkan adaylarının ise iş insanı Zafer Altınışık olduğunu açıklamıştı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş; “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Sn. Fatih Erbakan, Kovancılar Belediye Başkan adayı olarak Sn. Bekir Yanılmaz’ı, Alacakaya Belediye Başkan adayı olarak da Sn. Zafer Altınışık’ı kamuoyuna açıkladılar.

Kovancılar ve Alacakaya İlçelerimize hayırlı olması temennisiyle her iki başkan adayımıza başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

YRP'ye Yoğun İlgi

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINA KİMLER BAŞVURDU?

KOVANCILAR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

BEKİR YANILMAZ

ALACAKAYA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ZAFER ALTINIŞIK

BASKİL İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

MEHMET ZAFER,

MEHMET KÜKEY

ARICAK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

MEHMET GÜLŞEN

BÜKARDİ BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

ALİ AÇMAZ

ÜÇOCAK BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

SEMİH ADAL

DENİZ KILIÇ

YAZIKONAK BELDE BAŞKAN ADAY ADAYI

CİHAN ÇİÇEK

YURTBAŞI BELDE BAŞKAN ADAY ADAYLARI

HATİCE ZORBOZAN

MAKBULE BARAN

MEHMET GÜNEY

ARICAK İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI

MÜSLÜM KARAN

SAİT CAN

ŞEHMUS DOYMAZ

BASKİL İL ENCÜMEN ADAY ADAYI

HACI MEHMET İKİS

MADEN İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

HANEFİ ÇEVİK

SİVRİCE İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

CEMİL CAHİT ÇOBAN

ELAZIĞ BELEDİYESİ BELEDİYE  MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI:

İBRAHİM TANYILDIZI

İSMAİL BİBER

İBRAHİM ÖZDEMİR

FURKAN YUSUF YILMAZ

TALAT ÜNAL SORAN

HÜSEYİN POLAT

ENES GÜLÜMSER

FETİ KAYAOĞLU

ONUR DÖNERTAŞ

ŞEYHMUS SANDIKÇI

HARUN YAHYA DUMAN

EMİR CAN ÖZDEMİR

HAKAN PAMUKÇU

İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLARI:

FIRAT KARAMAN

İBRAHİM TAN

YRP'ye Yoğun İlgi

ATEŞ: “PARTİMİZE YOĞUN İLGİ VE MÜRACAAT VAR”

31 Mart seçimlerinde 94 ruhuyla ve aynı heyecanla Milli Görüş belediyeciliğini  tesis  etmek için Yeniden Refah Partisi olarak göreve hazır olduklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş şunları söyledi. “Güçlü ve donanımlı adaylarımızla halkımızı yeniden millî görüş belediyeciliği ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Zira sahada görüyor ve halkımızdan duyuyoruz ki vatandaşımız milli görüş belediyeciliği çok özlemiş.  Bunun en bariz göstergesi de partimize yoğun olarak yapılan belediye başkan, belediye meclis ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı müracaatındaki yoğun ilgidir. İl merkezi ve tüm ilçe ve beldelerde seçimleri alarak milli görüş belediyeciliğini  hünkar mahfilinde yeniden hakim kılacağız.”