YRP Belediye Başkan Adayı Septioğlu'ndan Hakimiyet'e Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete MKYK üyesi Mesut Yılmaz ve Teşkilat Başkanı Abdullah Çınar'da katıldı.

YRP Belediye Başkan Adayı Septioğlu'ndan Hakimiyet'e Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.  Düzenlenen ziyarete MKYK üyesi Mesut Yılmaz ve Teşkilat Başkanı Abdullah Çınar’da katıldı.

ELAZIĞ, TÜRKİYE’NİN KALBİ SAYILIR

Düzenlenen ziyarette açıklamalarda bulunan Septioğlu,“ Ben milletvekiliyken de yapılan yanlışlıkları dile getiren bir insandım. Haksızlığın, yanlışın yanında hiçbir zaman yer almadık. Bu yanlışları düzeltmeyenin vakti geldiği kanaatine vardığım için aday oldum. Elazığ her zaman insanıyla doğrunun, Hakk’ın hakikatin yanında yer almıştır. Yanlış yapanlara gerektiği zaman gerektiği cevabı vermiştir. Geçmiş tarihimize baktığımızda Demokrat Parti geçmişte yaptığı bir yanlıştan dolayı bütün Elazığ tek yumruk olmuş 6 milletvekilini birden kaybetmiş diğer partilere kaptırmıştır. Tarihte her zaman bu tekerrür etmiştir. İnsanımıza, devletimize yapılan yanlışlar karşısında yine insanlarımız birleşmiştir. Bugünde biz bu ülkenin bu hale gelmesinin düzeltme yönlerini arıyoruz. Konuşamayan bir ülke olduk. Elazığ halkı her zaman konuşmuştur. Her zaman doğrunun yanında yer almıştır. Emekli perişan, işçi perişan, çalışan perişan, memur perişan bunların düzelmesi lazım. Bu suç mudur? Eğer bir ülkede adalet hakkıyla verilmiyorsa bunun düzelmesi gerekir. Biz Elazığ’da yapılan yanlışları beyaz bir sayfa açıp hepsini düzelteceğiz. Bu Türkiye’ye yansıyacak. Elazığ’dan her zaman çıkan ses Türkiye’nin sesi olmuştur.  Elazığ, Türkiye’nin kalbi sayılır. Bizde her kesimle birleşir doğru kararı veririz. Bu seste çıkınca İnşallah Türkiye’de o düzelme adımlarını Elazığ’dan atacağız. Allah’ın izniyle biz eski huzurlu, refah, adil ve adaletli döneme dönelim.”dedi.

YRP Belediye Başkan Adayı Septioğlu'ndan Hakimiyet'e Ziyaret

BİZ ÇALMAYA ALIŞMADIK, BİZ İCRAAT YAPARIZ

Hiçbir zaman kimseyi aldatmadıklarını ve  aldatılan da olmayacaklarını ifade eden Septioğlu,“ Hiçbir zaman kimseyi aldatmadık. Şükür aldatılan da olmayacağız. Bazı şeylerin geç farkına varmışız, çekilmişiz köşemizde sabırla beklemişiz. Bugün de bütün hemşehrilerimin isteği ve gelinen ortamda bize de bu düştüğünden dolayı gelmişiz bugün milletimizle birlikte eğer ki karınca kararınca bu ülkenin, Elazığ’ımızın insanımızın bu mutluluğuna bir katkı, doğruluğuna, dürüstlüğüne hakkına, adaletine, huzuruna bir katkımız olacaksa inşallah bunlara vesile olmaya geldik.  Babamın bir sözü vardı. Bir tavuk var, bu tavuğun yumurtasından bütün mahallenin haberi var. Eldeki sadece bir yumurta ancak bütün mahalle bundan haberdar. Ancak evin altında bir inek, bir at bir dünya doğurur, bir üst katta oturan ev sahibinin haberi yoktur. Diyor ki babam, “o tavukçu gibi yaptıklarınızı söylemeyin. Biz de söylemedik diye bu hale geldik herhalde. Biz çalmaya alışmadık, biz icraatını yaparız Allah nasip ederse. Bu proje proje dedikleri nedir? Trafik, su, gelir, gider, maaş gibi sorunların hepsinin düzeltmeye geldik. Laf değil icraatla kendimizi göstermişiz ve Allah’ın izniyle göstermeye devam edeceğiz. Bu proje laflarının altında çok şey olduğu için gülüyoruz. Hep proje soruluyor. Nedir proje? Biz proje Elazığ’a geldiği zaman zaten oradaki bürokratımız, vekillerimiz ve yetkililerimiz başla göz üzerine hepsi birleşir koşar. Diyelim ki bir doğalgaz geldiği zaman hepimiz birleştik, koştuk. Ama tek başımıza çözülecek bir konu varsa onu da çözmüşüzdür. Misal, çevre yolunu Hamza Beyle beraber çözmüşüzdür. Havaalanına beşimiz gitmişizdir. Bunları yaşayıp geçeriz ama birer defa söyleriz.”dedi.

YRP Belediye Başkan Adayı Septioğlu'ndan Hakimiyet'e Ziyaret

BİZLER DOĞRUDA BİRLEŞMEYE MECBURUZ

Septioğlu son olarak ise,“İnsanımız çoğuna vakıftır, ama şuan sahibine sayılmayan bir dönem yaşamışız. Bunların hepsini geçip, doğruların hepsinde birleşmemiz lazım. Aldatılmayan bir şahsiyete bir kişiliğe kavuşmak lazım. Burada insanımız kıymetli, bizler değeri insanlara verdik. Başta insan gelir, bizler başta insan değerini  oturtmamız lazım. Bize ne oldu? Bizlerin atalarımızdan gördüğümüz değerlere ne oldu? Biz unutmaya mı başladık? Bizim bu değerleri yeniden kazanmamız lazım. Bizim birbirimize güvenin  olmasın lazım. Ülkede insanlar bir birine güvenemez olmuş, böyle bir ülke olur mu ? Müslüman Müslümana güvenmiyor, bundan daha acı bir şey olabilir mi? Kişiler bir birinin sözüne itibar etmiyor. Bizler Allah’ın izniyle biz bunların hepsini aşacağız. Bizim büyüklerimizin hepsinin değerleri vardı, bizim bu değerleri yeniden kazanmamız lazım. Biz diyoruz Elazığ’da tabi meşale çoğu zaman Türkiye’ye yansımıştır. Elazığ siyaseti de Türkiye’nin kalbi gibidir. İnsanımızda birçok şeye sessiz kalmıştır ama Allah’ın izniyle bunları aşacaktır. Bizler doğruda birleşmeye mecburuz. Doğru birdir, hakikat birdir. Bunları aşıp bizler birlikte bir meşale yakarsak Türkiye’ye sıçrayacaktır. Genel seçimde de Allah’ın izniyle o ışık bütün Türkiye’yi saracak. Çünkü insanımızda artık hataları yanlışların farkındadır. Bir korku oluşmuş ve bu korkunun ecele faydası yok. Bütün korkuları atacağız, bizler doğruda birleşeceğiz. İnşallah bu da Yeniden Refah Partisi sayın genel başkanımızla gövdemizi koyup bu ülkeye birliği beraberliği, hakkı adaleti refahı için birlikte çözmemiz gerekiyor. Ona da inşallah ulaşacağız.”dedi.

Elazığ Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ise Faruk Septioğlu ve partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.