İYİ, Havlu mu Attı?

Yeniden Refah Partisi adayının da sahalara inmesiyle birlikte hemen hemen tüm siyasi partilerin adaylarının çalışmaları yoğun bir tempoyla devam ediyor. 

İYİ, Havlu mu Attı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hatta bu çalışmalar esnasında birbiriyle karşılaşıp şans dileyenlere, tatlı ve güzel espriler yapan adaylara da rastlıyoruz. Ak Parti, MHP, YRP, CHP ve Saadet Partisinin adayları doludizgin çalışma yürütürken İyi Parti’den hala ses seda yok. 

Bu gecikmenin sebebi aday belirlemedeki titiz çalışmalar mı yoksa aday bulamamalarından mı bilemiyoruz ama İyi Parti sanki bu seçimlerde havlu atmış gibi gözüküyor. Genel Başkan Akşener’in her seçim bölgesinde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerine yönelik açıklama ve teşkilatlara talimatlarına rağmen Elazığ’da İyi Parti hala adaysız, hala heyecansız ve hala kayıp.

İl ve merkez ilçe teşkilatlarını yeni kuran ve bu heyecanla Belediye başkan adaylarını tez zamanda belirlemesi beklenen  İyi Parti, merkezde olduğu gibi ilçe ve beldelerde de yokları oynuyor. Ocak ayı da bitti bitiyor. Umarız İyi Parti Şubat ayı içinde bir aday belirler ve teşkilatlarla birlikte sahaya iner.