Yıldırım: 'Doğru olanı yaptık'

ES Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, futbolcu Feyzullah Şahin Güneş'in kadrodışı bırakılma sebebini açıkladı ve takımın son durumuna ilişkin bilgiler verdi

Yıldırım: 'Doğru olanı yaptık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
ES Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 3 haftalık yenilgi serisinin ardından Edirnespor karşısında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını ifade eden Yıldırım, “Biz her maça aynı hırsla, aynı arzuyla hazırlanıyoruz. Bu haftaki Nevşehir Belediyespor maçı da bizim için çok büyük önem arz ediyor. Takımımız çok iyi hazırlandı ve 3 puan için mücadelemizi yapacağız. Yiğitcan ve Hakan’ın sakatlıkları devam ediyor” dedi.

FEYZULLAH NEDEN KADRODIŞI KALDI?
Feyzullah Şahin Güneş’in kadrodışı kalması hakkında Eyyüp Yıldırım, “Burası Elazığspor. Hiç kimse Elazığspor’un üzerinde değildir. Bir çok disiplinsiz davranışa rağmen hep kazanma yoluna gittik. Bunun en son safhası da Edirne’de yaşandı. Hiç kimse bu takımın formasını yere atamaz. Elazığspor’a aidiyet duygusu hissetmiyorum demiş olması da cabası. Doğru olanı yaptığımıza inanıyoruz. Ne olursa olsun biz bu kulübün menfaatlerini herşeyin üzerinde tutarız” ifadelerini kullandı.
Yıldırım, Ahmet Ertuğrul Öztürk’ün ise kadrodışı kalması gibi bir durumun olmadığını belirterek, kamuoyunda yer alan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.