Yeşilay, Kurum Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Nisa Yılmaz/ Yeşilay Elazığ Şube Başkanı Tamer Kayaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve formatörleri, düzenledikleri yemekli toplantı ile kurum müdürleri ile bir araya geldi.

Yeşilay, Kurum Müdürleri İle Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilay tarafından düzenlenen toplantıya; Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zeki Ulufe ve şube müdürleri, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı, Elazığ Rehber Araştırma Merkezi Müdürü Bekir Erol, Medikal Park Hastanesi Genel Müdürü Mahmut Yıldız ve Yeşilay ile iş birliği içerisinde yer alan doktorlar katıldı. 

Kayaoğlu, Yeşilay’ın Elazığ’da gerçekleştirdiği faaliyetler, Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM), bağımlılığa karşı kurumlarla yürüttükleri iş birlikleri ve gönüllülüğün bağımlıkla mücadelede önemine ilişkin açıklamada bulundu.

Şehrin önemli sosyal problemlerinden olan bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmalar yürüten ve YEDAM’ın kurulmasıyla birçok insana ulaşmayı ve bağımlıkta tedaviyi mümkün kılmayı başaran Yeşilay Elazığ Şubesi, İl Yönetimi tarafından gerekli ilgiyi göremedi. Birçok kurum müdürlerinin katıldığı toplantıya Valilik ve Belediyenin ilgisiz kalışı ise dikkat çekti.