Yerlikaya: Palu, Eser ve Hizmet Siyasetinin Yanında Oldu

Palu'nun 2002 yılından  itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, 22 yılda Palu'ya toplam 11 milyar 724 milyon lira yatırım yapıldığını ifade eden Bakan Yerlikaya  Palu'nun her defasında iradesini ve kararını eser ve hizmet siyasetinden yana kullandığını dile getirdi.

Yerlikaya: Palu, Eser ve Hizmet Siyasetinin Yanında Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, daha önce planlandığı halde yoğun programları sebebiyle iki kez ertelenen Palu programını gerçekleştirdi. İlçe halkı ile bir araya gelen Yerlikaya, göreve geldikleri günden beri milletin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalıştıklarını aktardı. 

Yerlikaya: Palu, Eser ve Hizmet Siyasetinin Yanında Oldu

YOĞUN KATILIM VE BÜYÜK İLGİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla AK Parti Palu İlçe Mitingi düzenlendi. Bakan Ali Yerlikaya’ya Elazığlı Bakan Yardımcıları Mehmet Aktaş ve Mehmet Sağlam da eşlik ederken mitinge AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş, il ve ilçe teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.  

Yerlikaya: Palu, Eser ve Hizmet Siyasetinin Yanında Oldu

“PALU’NUN GÖNLÜMDE AYRI BİR YERİ VAR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, mitingde yaptığı konuşmada: “Murat Nehri’nin kıyısında tarihle iç içe geçmiş bu şehir huzuru da kalkınmayı da hizmeti de fazlasıyla hak ediyor. 6 asırlık çınarımız Osmanlı bu şehre hükümet sancağı ismini vermiş. Hem geçmişte hem de günümüzde büyük önem taşıyan bu şehirde bulunmaktan, sizlerle bir arada yan yana durmaktan onu duyuyoruz. Palu’nun benim gönlümde ayrı bir yeri var.” dedi.

Yerlikaya: Palu, Eser ve Hizmet Siyasetinin Yanında Oldu

“PALU, CUMHURBAŞKANI  ERDOĞAN’A REKOR DESTEK VERDİ”

Palu halkının, 2002 yılında hizmet için yola reva olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Bakan Yerlikaya,”En son seçimlerde Palu ne yaptı biliyor musunuz? Yüzde 89’luk rekor bir oyla Recep Tayyip Erdoğan dedi.” ifadelerini kullandı.

Yerlikaya: Palu, Eser ve Hizmet Siyasetinin Yanında Oldu

PALU’YA 22 YILDA 11 MİLYAR 724 MİLYONLUK YATIRIM

Palu’da yapılan çalışmalara değinen Bakan Yerlikaya: “Palu, laf değil iş üreten, insanı aziz bilen millete değer veren bir siyaseti destekledi ve desteklemeye devam ediyor. Biz de Palu’yu desteklemeye Palu’da eser ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. 181 km asfalt, 306 km stabilize, 684 bin metrekare  kilitli parke, 30 km yeni yol yapıldı. Palu hükümet konağı ilçe Emniyet Müdürlüğü binası ve lojmanı, İlçe jandarma komutanlığı binası, Beyhan ve Gökdere Jandarma binası, 144 derslikli 13 okul, 28 adet taziye evi. 1 gençlik merkezi, 1 halı saha, 15 sentetik saha ve bir il birde ilçe stadı merkezi yapıldı. Toplum ve aile sağlığı merkezleri bunların hepsi sizler için yapıldı.” dedi.

Yerlikaya: Palu, Eser ve Hizmet Siyasetinin Yanında Oldu

10 PROJENİN YAPIMI DEVAM EDİYOR

 64 yerleşim yerine içme suyu kazandırıldığını ifade eden Bakan Yerlikaya, “Belediye hizmet binamızın da yapımı devam ediyor. 2010 depreminde yıkılan evlerin yerine 1568 ev yapıp teslim ettik. Palu’da 2020 depremi sonrası 707, 6 Şubat depremi sonrası ise 555 olmak üzere Palu’da toplam 1262 hak sahibimiz bulunuyor, bunlardan 397 hak sahibinin evini bu ana kadar teslim ettik. Diğerlerinin de evlerini yapımı devam ediyor. Onları da bu yıl içerisinde yapıp siz değerli kardeşlerimize teslim edeceğiz.”dedi.

Yerlikaya: Palu, Eser ve Hizmet Siyasetinin Yanında Oldu

“150 YATAKLI HASTANENİN YAPIMINA BAŞLANDI”

 Palu ve Kovancılar’a hizmet edecek 150 yataklı hastanenin  yapımına başlandığını ifade eden Bakan Yerlikaya; “ Bunu da tamamlamaya kararlıyız. 22 yılda Palu’ya toplam 11 milyar 724 milyon lira yatırım yaptık. 10 projenin de yapımı devam ediyor. Her alanda Palu’yu büyütmenin kalkındırmanın çabası içindeyiz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Biz bu milletin evladıyız ve bu millet için yola çıktık. Palu’ya hizmetkâr olduk. Bu millet yeter ki istesin.” ifadelerini kullandı.

“PALU, İRADESİNİ ESER VE HİZMET SİYASETİNDEN YANA KULLANDI 

Bakan Yerlikaya,“Palulu kardeşlerimizin duasını ve desteğini her zaman görüyoruz. Bu destek her şeye bedeldir. Palu’da her defasında iradesini ve kararını eser ve hizmet siyasetinden yana kullandı. İnşallah yine Palu AK Parti belediyeciliği ile yoluna devam edecek. Vahdettin başkanımız Palu’nun evladı samimiyetiyle dürüstlüğüyle bilinen teşkilatlarda önemli görevler üstlenmiş, şimdi de Palu’yu sizlerle beraber ayağa kaldırmak onun en büyük hayali.  Rabbim Vahdettin kardeşimi çıktığı yolda güzel işler yapmayı ve bu millete hizmet etmeyi nasip etsin. 31 Mart akşamı bu güzel Palu’da şehrin emini olmak, Vahdettin kardeşimize en büyük oy oranıyla belediyeyi teslim etmeye hazır mıyız?” dedi.

“ADALETE TESLİM ETMİŞ OLDUĞUMUZ ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ SAYISI 402 OLDU”

Bakan Yerlikaya, “40 yıldır kardeşliğimize, istikbalimize pusu kuran bölücü terörü de, FETÖ ihanet şebekesini de, tüm terör yapılanmalarını bu topraklardan kazıyıp atmakta kararlıyız. Organize suç örgütünden zehir tacirlerine suçta kibirlenen kim varsa devletin demir yumruğunu tepelerine indirmeye devam edeceğiz. Milletimizin hakkını hukukunu korumak bizim en büyük görevimizdir. Biz bu mücadeleyi verirken Palulu kardeşlerimizin duasını ve desteğini her zaman görüyoruz. Bu destek bizim için önemli. Sizler her zaman bizim yanımızda oldunuz. Bu sabahla birlikte 4 Haziran’dan bu yana tepelerine demir yumruk gibi indiğimiz ve adalete teslim etmiş olduğumuz organize suç örgütü sayısı 402 oldu. Türkiye Yüzyılı hedeflerimizin sacayakları yereldedir. Belediyeler millete hizmetin en önemli aracıdır. Kalkınma da, büyüme de, gelişme de önce yerelde başlar. Yerelde eğer adımlarımızı sağlam atamazsak, hizmetlerimizi gerçekleştiremezsek hep yarım, hep eksik kalırız. Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Palu her defasında iradesini ve kararını eser ve hizmet siyasetinden yana kullandı. İnşallah yine Palu’da AK Parti belediyeciliği yolunda doludizgin devam edecek. Palu ‘gerçek belediyecilik’ anlayışıyla kalkınmaya devam edecek” diye konuştu.