Yenihayat, O Fedakarlığı İlk Kez Açıkladı

Elazığspor teknik direktörü Bülent Yeni hayat kanal fırat'ta katıldığı programda takımın yaptığı fedakarlığı ilk kez açıkladı. 

Yenihayat, O Fedakarlığı İlk Kez Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor teknik direktörü Bülent Yenihayat ve ve sportif direktör Mehmet Deliorman, Kanal Fırat ve kanal e Spor koordinatörü Usta isim Coşkun Kamaç'ın konu oldu. Kamaç'ın sorularına yanıt veren Bülent Yenihayat, play-off şampiyonu olan futbolcularımızın yaptığı fedakarlıkları ilk kez anlattı. 
Bazı sporcuların iğne ile bazılarının ise sakat sakat oynadığına değinen Yenihayat, 14 maç 3 beraberlik 11 galibiyet bu 3 berabere kaldığımız maçlarıda BatmanSpor 90+4’te gol yiyip berabere bitirdiğimiz Silifke maçı var, belki sezonun en fazla pozisyona girdiğimiz maç birde efeler maçı var deplasmanda onda da verilmeyen bir golümüz, haksız bir penaltı var. Yani 3 maçta aslında bize çok yakındı. 
O kadar çok yük bindi ki oyuncularımızın üzerine kadromuz zaten kısıtlı devre arası transfer yapamadık. Bu şekilde de dezavantajlarımız vardı. Problemle oynayan, ağrıyla, sakatlığıyla, iğneyle  oynayan çok oyuncumuz vardı. Bizler dışarıya çok açık vermemek adına, rakiplere hissettirmemek adına bunları gizledik." şeklinde konuştu.