Yeniden Refah'ta Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimleri için STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yeniden Refah'ta Saha Çalışmaları Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretler kapsamında Şoföreler Odası, Zeki-DER, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği, Parçikanlılar Derneği, Sivriceliler Derneği ve Güneykent Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret edildi.

Yeniden Refah'ta Saha Çalışmaları Devam Ediyor

İlk durağı Şoförler Odası olan Başkan Adayı Septioğlu ve beraberindeki heyet Oda Başkanı Şevket Toraman ve oda üyeleriyle bir araya geldikten sonra ikinci durağı olan Zaza Eğitim Kültür ve İhya Derneğine geçti. Ziyarette söz alan Zaza Eğitim Kültür ve İhya Derneği Başkanı Av. Talip Ersöz , ‘ bizler dernek olarak daha önce de Sn. Faruk Septioğlu Beyefendiye desteğimizi açıklamıştık. Süreç içerisinde sonuna kadar arkasındayız. Elazığ sadece merkez mahallelerden ibaret değildir sıkıştırılmış bir belediyecilik anlayışı yürütülüyor. Bu sorunların çözülmesini istiyoruz. Şahsım ve üyelerimiz adına bizlere ziyarette bulunan Sayın Başkan Adayımıza İl Başkanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum’ dedi. Ziyaretin ardından Başkan Adayı Septioğlu ve beraberindeki heyet bir diğer durağı olan Palu Kültür ve Dayanışma Derneğine geçti.

Yeniden Refah'ta Saha Çalışmaları Devam Ediyor

"FARUK SEPTİOĞLU BİZLERE EMANETTİR"

Ev sahipliğini Palu Der başkanı Fadıl Ülgen ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyarette Başkan Ülgen şu ifadelere yer verdi; ‘ Evet işte o babanın evladı o misyonun yetiştirdiği bir birey olarak vatandaşın ısrar ve talebiyle Elazığ da güzel şeyler yapmak adına yola çıkmıştır. Faruk Septioğlu bizlere emanettir. Herkes emanete sahip çıksın’.

Yeniden Refah'ta Saha Çalışmaları Devam Ediyor

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen STK ziyaretleri sonrasında başkan adayı Septioğlu şu ifadelere yer verdi; Bizler seçim çalışmalarımız kapsamında sivil toplum kuruluşlarımızla temasta olmaya devam edeceğiz. Bölgesel ve mahalleler bazında bir takım sorunla şikâyetler iletildi. Bunların birçoğu zaten tespit ettiğimiz eksiklikler olduğu için sorunu gidermek adına gereken bütün çözüm yolları hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir. Yeniden Refah Belediyeciliğini Elazığ çok beğenecek ve bu anlayışın hâkim olması adına desteğini esirgemeyeceğinden hiç şüphemiz yok. Sivil Toplumun ve hemşerilerimizin sorunlarıyla hemhal olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Yeniden Refah'ta Saha Çalışmaları Devam Ediyor