YENİDEN 'DINDİK'

Elazığ öteden beri basın ve medya alanında iyi bir noktada. Vilayet gazetelerinden sonra ilk sivil gazete olan Turan Gazetesi, 1930 yılında yayın hayatına başlamış, o günden bugüne yüzlerce gazete ve onlarca dergi okurlarıyla buluşmuş.

YENİDEN 'DINDİK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zaman içerisinde değişik sebepler vesilesiyle yayınlarına ara verenler olmuş, temelli kapananlarla birlikte zaman zaman çıkanlar da sektörde kendilerine yer bulmuşlardır.

Elazığ’ın ilk mizah dergisi Dındik de bu serüvenden nasibini almış, 2006 yılında yayın hayatına başlayan dergi, iki yıl sonra sektörün yaşadığı klasik sorunlarla boğuşmaktan yorulmuş olacak ki yayınına ara vermek zorunda kalmış.

Tabi Elazığ bu. Meslek aşkı ve heyecanı olan insanlar durur mu? Durmadı elbette ve ekip yeniden bir araya geldi. Bu birliktelik ile  Dındik’in kandili ve meşalesi yeniden yandı.

Dındik Mizah Dergisi’nin İmtiyaz Sahipliğini Ekrem Katı üstlenmiş. Kadroda kimlere yok ki; Yücel Çakmak, Vehbi Coşkun, Murat Sevinç, Ahmet Tahir Erdem, İbrahim Menengiç, İhsan Yüksel, Oğuz Taşpınar, Şahismail Gezici. Mutfakta ve çizimde daha birçok yetenekli değer ve işin uzmanı kalem ve çizerler…

İyi ki döndünüz güzel ekip… Deprem, pandemi ve sonrasında yaşadığımız yeni normal dönemde sizlere ihtiyacımız çok.

Olaylara mizahi yönden bakacak, mizahın, nüktedan ve ince zekâsıyla yeri geldiğinde yöneticilere uyarı ve ikazlarda bulunacak, yanlışları yine hicvin verdiği oranda eleştirecek dergimize ve ekibine Hakimiyet Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.