Yeni ve Etkili Bir Aday 

14 Mayıs seçimlerinde aday adayı olmak amacıyla üst düzey bürokratların istifası devam ediyor.

Yeni ve Etkili Bir Aday 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa eden hemşerimiz Selahattin Özsoy, 28. dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Elazığ Milletvekilliği aday adaylığı  başvurusunda bulundu.

Selahattin Özsoy uzun süre ilimizde İller Bankası Bölge Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra İzmir Bölge Müdürlüğü görevine atanmış, bu görevlerindeki başarıları  sonucunda da İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Projeci ve girişimci bir kişiliğe sahip, bürokratlığı yanında teknokratlığı ile ülkemizin birçok ilinde gerçekleştirilen projelerde emeği, katkısı ve imzası olan Özsoy’un bölgesel, her ilçe ve merkezde de ciddi bir oy potansiyeline sahip olması listeye girme şansını artırıyor.

Selahattin Özsoy, hem siyasette yeni bir yüz olması, hem bulunduğu görevlerde önemli başarılara imza atması hem Ankara bürokrasisinde etkili bir çevreye sahip olması hem de ciddi bir oy potansiyeline sahip olması özelliği ile Ak Parti’nin ve seçmenlerin beklentilerine karşılık gelebilecek önemli bir isim olarak da öne çıkıyor.