Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Adam'dan Hakimiyet'e Ziyaret

Yazıkonak Belediye Başkanı Sabahattin Adam, gazetemizi ziyaret ederek Ahmet Toprak ile gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Adam'dan Hakimiyet'e Ziyaret

Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatın içerisinde olan ve bugüne kadar çeşitli kademelerde partisine hizmet eden Sabahattin Adam, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aday Adayı Sabahattin Adam, seçim çalışmaları kapsamında gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Toprak ile bir araya gelerek gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Adayı Sabahattin Adam, Hakimiyet’in Elazığ’da önemli bir medya ve yayıncılık anlayışı ortaya koyduğunu, sadece eleştiren değil çözüm önerisi de sunan bir yaklaşım benimsediğini bu başarılı çalışmalar nedeniyle başta Ahmet Toprak olmak üzere tüm çalışanları kutladığını söyledi.

Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Adam'dan Hakimiyet'e Ziyaret

Toprak ise Başkan Aday Adayı Adam’a ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu.

SABAHATTİN ADAM KİMDİR?

1979 yılında Elazığ’da doğan Sabahattin Adam, Ak Parti’nin Elazığ il teşkilatının kurucu üyelerindendir. Halen Ak Parti’de aktif siyasetine devam eden Adam, partisinin Yazıkonak belde teşkilatının kuruluşunda da yer alan isimlerden biridir. 

2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Yazıkonak Beldesi Ak Parti Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Adam, 2004-2009 yılları arsında Ak Parti Yazıkonak Belediye Başkan Vekilliği görevinde bulunmuştur. Sabahattin Adam aynı zamanda 2009, 2014 ve 2019 yıllarında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Yazıkonak’tan Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur.

Başkan Aday Adayı Sabahattin Adam, 2009-2013 yılları arasında ise Ak Parti Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Adam, 2019-2023 yılları arasında Çevre ve Sağlık Komisyonu, Daimi Encümen Komisyonu, İsim Tespit ve Ulaşım Komisyonu, Plan Bütçe ve Kent Estetik Komisyonu ve Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti’nde yer almıştır.

2023 yılı Nisan ayından beri Elazığ Belediye Meclis Üyesi olarak İmar Komisyonu’nda yer alan, Ak Parti’de görev aldığı süre boyunca partisine üye kazandırmak başta olmak üzere birçok ekip çalışmasına katılan ve “Siyaset Akademisi” kursunu da başarıyla tamamlayan Sabahattin Adam, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamıştır.