Erol KARA

Hdp İhtilaf Coğrafyası Oluşturuyor

Erol KARA

Sürekli yanlış bilgilerin propagandasını yapıyoruz. HDP denen partinin resmi dil kürtçe, yerinde yönetim, Demokratik özerklik, HDP’li Belediyelerden kayyum kaldırılsın söylemleri ve HDP’li Gergerlioğlu’nun attığı mesajlar ile Milletvekilliğinin düşürülmesi ülke gündemine bomba gibi düştü ve niye HDP kapatılsın deniyor. 

Türkiye partisi olmamak için direnen PKK’nın siyasi kolu olan HDP, ve belediye başkanları siper kazıp asker ve polisimize kurşun sıkılmasına zemin hazırlıyorsa, milletin güvensizliğini temin ediyorsa, kapatılmaması gibi bir eylem olabilir mi? siz karar verin. 

Ben sırtımı PKK’ya APO’ya dayıyorum diyerek bazı kürt kardeşlerimizi kandırıp oylarını alan HDP’nin  kendini tarifte zorlanmaması ile gelinen süreçte parti kapatılması elzem haline geldi. 

Bakınız Avrupa’nın bir ülkesinde HDP’nin yaptığı kayıtsız şartsız asla kabul edilemez ve asla yaşatılmaz. 
HDP’nin PKK ile işbirliği Güneydoğu da ihtilaf coğrafyasını oluştururken binlerce insanın da ölmesine sebep oldu.  
Şimdi gündeme getirilen HDP’nin kapatılması çözüm mü? Asla değil lakin, partinin hızını keserken özellikle HDP içinde ki şahin gurubun siyasi yasaklı haline gelmesi ile direncin kırılacağı tahmin ediliyor. 

Bakınız : Her şey siyasetle olmaz her şey siyasi piyar sorunu edilmemeli ama, HDP’nin öfkeli söylemleri bazı şeylerin yerine oturması gerektiğine işaret ediyor. 

Yazmanın sanatı olduğu gibi konuşmanın da farz olduğu siyasi arenada ülkeye sövenleri, şikayet edenleri ve kan dökenleri asla bu millet af etmez etmemeli. 

Bizim mahallenin gürbüz çocukları olan İYİ kardeşler (!) her ne kadar HDP’nin kapatılmaması için gayret sarf ederken sanırım kapatılma için yeterli belgeler oluşturularak kararın çıkacağına işaret ediyor. 

HDP’nin kapatılması gündeme gelirken katil ABD’nin başkanı sopasını Türkiye’ye sallayarak güney sınırımızda yeni bir üs kurarak PKK’ya destek veriyor. 
HDP’nin kapatılması, Gergerlioğlu’nun Milletvekilliğinin düşürülmesi ve İstanbul sözleşmesi üzerinden Kur ve Dolara saldırı yaparak Türkiye’nin ekonomisini çökertmeye çalışan küresel güçler ve içimizde ki servet sahipleri bu milletin uyanmasını vesile olduğunun farkında bile değiller. 

Ez cümle: Küresel saldırı devam ediyor. Bu saldırılar devam edecek ancak biz birbirimizin elini bırakırsak kayıp oluruz. Gün birlik ve beraberlik günü. 
Selam dua ve bilgi ile kalın. 
 

Yazarın Diğer Yazıları