Erol KARA

Gürsel Erol İttifak Olmazsa Vekil Seçilemez

Erol KARA

Türk siyaseti hiç böylesine kirlenmedi,çirkinleşmedi, ihanetle siyaset böylesine birbiriyle mayalanmadı. 

Bu kirlenme ve çirkinleşmeye rağmen ayakta kalmamızın sebebi topraklarımıza olan aidiyetimizden kaynaklanmaktadır. 

Bizim 2500 yıllık müktesebatımız ve irfan geleneğimiz olmazsa şimdiye kadar çoktan tuzla buz olmuştuk.  

Bizim irfan geleneğimizde “Milli kimlik”, dini ve milli değerlerle ikmal ve inşa edilir. Devlet ve millet bütünlüğümüz, bu kimliğin ikmali ve inşası üzerinden gerçekleşir. 

Bu aziz milletin sabırla güçle biriktirdiği enerjisi ne HDP, ne FETÖ, ne devletin sırtından beslenen suç örgütü liderleri tarafından eritilemez, eritilemeyecektir. 

Bu millet bin türlü hilelerle dolu şer güçlerin aktörlerinden ve siyaset maskeli hainlerden bıktı.  

Artık bu necip millet; temiz, dürüst, ahlaklı, siyaset ve siyasetçi istiyor.  

Bakınız :  
4 dönem iktidar partisine oy veren Elazığ, Deprem sonrası yaşanan olumsuzluklar ile Ak partiyi iyice gözden çıkardı. Bürokratların beceriksizliği nedeniyle ortaya çıkan enformasyon kirliliği, Milletvekillerini ciddi anlamda gözden düşürürken, İktidar partisinin vekilleri şehirde her gün 30 pare top atışına tutulmaya devam ediyor.. 

Bu durum her gecen gün daha da vahim sonuçlar çıkarırken, Ak partinin 4 Vekili bunun sebebini bürokratlarda değil halla başka yerlerde arıyor. 

4 Milletvekili seçime doğru işleri toparlayacaklarını zannediyor ama yanılıyor. 

Nasıl ki, Türkiye eski Türkiye değilse, seçmen de eski seçmen değil. 

Seçmen Elazığ ‘da çok iyi şeyler yapıldığını kabul ediyor lakin,  

“Bize özü sözü evveli ahiri bir olan söz verdiğinde sözünde duran politikacılar, hakikat uğruna can feda diyenler cesur politikacılar gerek” diyor. 

Evet Ak Parti cenahında durum vahim… 
 
Şimdi… CHP nin Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u parlatan şehir insanı, söylemde CHP li Gürsel Erol’u haklı görüp alkış tutsa da, CHP ye oy vermeyecek. 

Evet halk Gürsel Erol’u seviyor ama, söylemleri ne kadar güçlü olursa olsun Gürsel Erol ittifak olmazsa bu şehirden Milletvekili çıkamaz.  

Bakınız CHP içinde en ılımlı en devletçi yapıya sahip olan Gürsel Erol,  

Reklamı sevmeyen, olduğu gibi görünen, söylenenleri önemseyen,  kendisine yönelik haksız saldırılar olduğunda da hemen reaksiyon göstermeyen, politik çevrelere alet olmayan, net bir duruş sergileyen bir Milletvekili olarak görülse de ittifak olmazsa bu şehirden vekil olamaz.  

Çünkü Parti patentli kör savaş baltalarıyla arkadan vuruluyor. Yemek yedirdiği insanlar masadan kalkıp arkadan vuruyor. Teşkilatı arkasında samimi durmuyor eski il başkanlarının hazımsızlığı ve dedikoduları hallen devam ediyor. 

Özetle sayın Gürsel Erol, iktidar Milletvekillerinin ve hükümetin açığından faydalanıp gelen pası kaleye soksa da, ittifak olmadan CHP Elazığ dan Milletvekili çıkaramaz. 
Bağışlayın ama, ben bu konuda PKK nın siyasi uzantısı olan HDP yi CHP den daha şanslı görüyorum. 

Haa, eğer CHP- PKK nın siyasi uzantısı olan HDP ile ittifak yapar Türkiye geneli seçime girerse, o zaman Ak partinin şapkasını alıp iyice düşünmesi gerekir. 
Selam Dua ve bilgi ile kalın.

Yorumlar 3
Alper 12 Ağustos 2021 11:15

Erol bey tespitler yerinde, AKP Elazığ'da MHP ile ortak hareket etmek zorunda, aksi vahim sonuçlar doğurur. Ortaklıkta MHP oyları artacak en az iki vekil çıkaracaklardır, AKP oyları azalacaktır, iki vekili bulurlarsa bahtiyar addetsinler. Bunu da AKP zaten biliyor olması lazım. Bunu tahlil edemeyecek durumdaysalar da "yandı gülüm keten helva !".

Kasım 07 Ağustos 2021 23:06

CHP kimden ittifak yaparsa yapsın,Cumhur ittifaki,seçim ittifakı yaparsa kesin 5-0 alır.Dikkat ederseniz,geçen seçimde MHP nin 46 bin reyi boşa gitti .Eğer seçim ittifakı olsaydı, şovmen diye biri olmayacaktı.Yani amorti den bizden dahi olmayan biri vekil gitti.Mümkünmü?Gerisi lafı güzaf.Tek gerçek bu.Bu memlekette cehap' asla yüzde 10 u bulamaz.Bizler iktidarı elestiririz ama asla bir başka partiye oy moy vermeyiz.Kisaca aidiyetimiz tartışılamaz.

Ahmet SOYSAL 30 Haziran 2021 16:03

Erol Kardeşim Ağzına ve de Yüreğine Sağlık Güzel bir Yazı Olmuş dediklerinin Hepsi Doğru Elazığ Vekillerine Gelince Seçimlerden Önce atıp Tutuyorlar ama İnsanımız iş bulmak için aramayı bırak hastane işlerinde bile Gürsel EROL dan yardım istiyorlar ve Gürsel EROL da vadandaşın bu gibi işlerini Elinden geldiğince hal ediyor Bizim Vekillerin Kayıp Ettiği nokta herkesi Çantada Keklik Görüyorlar.ama sizinde dediğiniz gibi köprünün altından çok sular geçti her an mağlubiyete hazır olsunlar..

Yazarın Diğer Yazıları