Erol KARA

CHP, HDP'NİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIYOR

Erol KARA

TBMM’de HDP ile beraber sıralara vuran CHP, eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasal kollu olan HDP ile beraberliğine son vermelidir.  

HDP ile CHP’nin zımni ittifakı gayri resmi devam ederken CHP adeta HDP’nin gözlerinin içine bakıyor.

Bu aslında PKK’nın ve ABD’nin muradı lakin gerçek CHP’liler bu beraberliği asla af etmeyecektir.

HDP’nin Milletvekili Pervin Buldan açıklamasında ; “HDP olmadan kimse seçim kazanamaz” sözleriyle adeta Kürt kardeşlerimizi zehirlerken, PKK ile arasına mesafe koymuyor giderek pervasızlaşıp zalimleşirken CHP’ye de, İstanbul seçimlerini hatırlatıyor.

HDP o kadar ileri gidiyor ki, içeri tıkılan Milletvekilleri için, ”tutuklu Milletvekillerini FETÖ’cü hakım savcılar yargıladı. Yeniden HDPli Milletvekilleri yargılansın” diyecek kadar alçalıyor.

Bu yetmez gibi,  “AK Parti ve MHP’ye karşı olan herkese açığız” mesajları vererek zehir kusmaya devam ediyor.

Bakınız geçtiğimiz gün TBMM de, 2 HDP’li  1 CHP’linin Milletvekilliği düşürüldü.  Milletvekilliği düşürülen 2 HDPlinin intihar saldırısı yapan teröristtin cenazesine katılıp Türkiye ye işgalci demesinden dolayı, CHPli vekilin ise MİT tırlarını ifşa ederek devletin mahremiyetini ifşa etmekten vekilliği düşürülerek gözaltına alındı.

Ziya Paşa bir şiirinde der ki;

Yarasalar gibi ziyadan kaçanlar, elbette bazı gerçekleri göremezler.

Evet, Atatürk’ün partisi olan CHP, Ak Partiye muhalif olsun diye yıllardır kan döken bir terör örgütünün siyasal kolu ile yan yana durmamalı gerçeklerden kaçmamalı gerçeği görmeli.

CHP verdiği tavizler ile PKK’nın cesaretini artırıp ülkemizin savunmasına bileyerek veya bilmeyerek adeta bombalıyor...

PKK patentli kör savaş baltalarıyla ortaya çıkan HDP’nin atraksiyonlar ile Drakula siyaseti geride kaldı.

 

Bunu CHP’nin bilmesini isterim.

 

Unutulmaması gerekir ki, akıl, güç birliği, potansiyel ve dinamiklerimiz varken, sağduyudan yoksun ve başkalarının kışkırtmasıyla yanlışa yönelen HDP’nin fikirleri ve bazı gazeteci nüsfeteleri tarafından orijinal görünmeye başladı.

Bu bir felakettir.

Siz hiç içinden kurt çıkan elmayı gönül  rahatlığıyla yemeye devam edebilir misiniz? Ben yemem ama CHP  kan ve gözyaşı ile kaplı elmayı kurdu ile beraber yemeye tercih ediyor ve HDP ile aynı çizgide yürüyor.

Türkiye Cumhuriyeti çorak bir devlet değil. Bölmek, parçalamak için kimse ellerini ovuşturmasın.

Benim ülkem karanlıkta asla ve asla kalmaz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘a karşı muhalefet olsun diye Ak parti veya Cumhur ittifakını bitirmek için çabalar olabilir ama,

Yıllardır kan döken bir partinin siyasal kolunu destek vermek asla doğru değil.

Ez cümle: Cumhur ittifakını bitirmek için ABD destekli projeler devam ederken Türkiye Cumhuriyetinin dinamiklerinden olan CHP, asla HDP ile bir olup hainlerin yanında olmamalıdır. Gerçek CHP’liler asla buna fırsat vermemelidir.

Aksi halde tarih bunun hesabını sorar.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

 

Yazarın Diğer Yazıları