Erol KARA

CHP ÇAPUT BAĞLAYARAK DİLEK TUTUYOR

Erol KARA

CHP Hezimetini zafer ( ! )aynasında seyir ediyor. Hükûmeti ve Devleti artık Kadavra gibi görüyor.

CHP’nin dediği hiçbir şey çıkmadı. İnandırıcılığı da kalmadı. Kısacası kronik bir zehirlenme yaşayan CHP bu kez “Gömü bulmuş defineci” gibi kendinden emin belgeleri sallayarak konuşuyor.

 

CHP’nin galibiyet yüzü görmeyen Genel Başkanı ise; Ülkenin Cumhurbaşkanına “Gözlerinden öperim” sözleriyle hakaret edip, mutluluktan adeta göklere uçuyor.

Köklü bir parti olan CHP Ham hayalcilik peşinde koşa dursun, Devlette de Nobran olmaya devam ediyor.

Ak Parti çoğunluğu elinde tuttuğu için CHP çıldırıyor. Cumhurbaşkanını Hırsız yaftasıyla suçlarken bana göre ABD’nin iç ayağını da Kemal Kılıçdaroğlu çekiyor.

 

Bu kadar hasiyet cellatlığı olur mu? Bilmem ama siyasetçilerin birbirine ettiği kelamlar yiyilir yutulur cinsten değil.

CHP Off Shore hesaplarını ele geçirecek kadar istihbaratı kuvvetliydiyse neden kendi içindeki FETÖ cüleri halla bulup çıkaramadı.

 

 Off Shore hesaplarında amaç gizlilik olduğu için offshore şirketler genellikle offshore bankalarda hesap açarlar. CHP bu belgeleri nasıl bulabilir?

 O zaman ilgili şirketlere kayıtlı bütün hesaplar deşifre edilecekse, Devletler de şahıslarda burada hesaplarını neden muhafaza etsin.

Evet sahte belgeler simitçinin gazozcunun eline geçmiş CHP bu belgelerle TANGO yaparak, çığlık atıyor.

 

Yemedi Kemal yemedi denir buna.

CHP çaput bağlayarak dilek tutuyor, ya tutarsa diye.  Bence Ak Parti hele, hele Cumhurbaşkanı bundan hiç korkmamalı. 

Çünkü “Ölüden zarar gelemez”

 

Bakınız: zaman değişiyor insanlarda değişiyor. Ama zamanı yozlaştıran insanlardır. İnsanlar anlamını bilmediği şeyden korkar. CHP 15 Temmuz’u “kontrollü darbe” diyerek adlandırırken, şimdi ülkesinin Cumhurbaşkanını Hırsızlıkla suçlayacak kadar hasiyet cellatlığı yapıyor.

 

Hâlbuki ki, CHP Devlet geleneğini çok iyi bilen bir parti olmasına rağmen içindeki Sırplar bazen DHKP-C ye, Bazen FETÖ ye, Bazen de PKK ya yaslanarak o köklü partiyi tuzla buz ediyorlar.

ABD’nin Rezza Zarrap üzerinden ülkemize yüklendiği bir anda  Kemal Kılıçdaroğlu’ nun elinde belgelerle ortaya çıkması tesadüfümdür  ?

 

Şimdi çıkarsa çıksın, diyeceksiniz. ”Ölüden zarar gelmez“ diyeceksiniz.

Ama, aniden ortaya çıkış, ABD’nin iç ayağının CHP olduğunu anlatıyor.

Evet birileri Kılıçdaroğlu’ na sahte belgeler göndererek, CHP yi bitirmeye çalışıyor. Lakin ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde, şer cephesi ile ittifak edenler cezasını bulacaktır.

 

Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları