Yavaş da CHP'ye Vermemiş

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyen Abdüllatif Şener'den sonra, CHP'yi karıştıracak bir iddia daha geldi. 

Yavaş da CHP'ye Vermemiş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aynı zamanda Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi olan Sinan Burhan, Yeni Akit gazetesindeki köşesinde; 

“İYİ Partili bir dostum dedi ki, Mansur Bey 14 Mayıs seçimlerinde oyunu CHP’ye değil İYİ Parti’ye verdi. 'Emin misin' dedim. 'Elbette' dedi. Ayrıca eski Özel Kalem Müdürü Yüksel Aslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi eski İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker’i İYİ Parti’den vekil yapan ya da katkı sağlayan Mansur Yavaş’tır. O nedenle oyunu İYİ Parti’ye verdi. Şeklinde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı adaylığında oyunu elbette Kemal Bey’e vermiştir. Ancak parti oyu CHP’ye değil İYİ Parti’ye gitti” diye konuştu. Bu bilgi yanlış ise Mansur Bey açıklama yapsın. Biz de düzeltelim. Ben kaynağıma güveniyorum. Bakalım CHP yanlısı yazarlar bu konuda ne söyleyecek?" cümlelerini yazarak yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

Abdüllatif Şener ve Mansur Yavaş olayından sonra Elazığ özelinde şahsen bizlere de benzer vakalar ulaştı. Partinin görevlendirmesiyle esnaf esnaf gezip, kamu kurumlarını ziyaret edip cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy isteyen ilimizin oldukça şöhret bulmuş ve önemli görevlerde bulunmuş bir siyasetçinin yakın bir arkadaşlarına Sinan Oğan’a oy verdiğini söylediği bize kadar ulaştı.

Ancak bu bilgiyi bize veren arkadaşımız, kendisine samimi itirafta bulunan kadim siyasi dostunun ve ağabeyinin zor durumda kalmaması için  “lütfen bu bilgi paylaşılmasın” ricası gereği bu ismi yazmadık ve  yazmayacağız. 

Dememiz o ki siyasette her ne kadar ittifaklar olsa da bazı eski alışkanlıklar ve kin-nefret duygusu kolay kolay silinmiyor.