Yarım Kalan Hayallerini Elazığ'da Tamamladı

Kahramanmaraş depremlerinden sonra evi yıkılan Malatyalı depremzede aile Elazığ'a taşınmak zorunda kaldı.

Yarım Kalan Hayallerini Elazığ'da Tamamladı

Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya’da yaşayan Türk ailesi, evleri hasar aldığı için Elazığ’a taşınıp yeni bir hayat kurmak durumunda kaldı. Ailenin büyük kızı Sıla Nur Türk, yaşadığı zorluklara rağmen Elazığ’da okullar arası sözlük yarışmasında Elazığ birincisi olmaya hak kazandı.

Yarım Kalan Hayallerini Elazığ'da TamamladıDilimizin zenginlikleri kapsamında Öz Türkçe sözlüğü hazırlayan Sıla Nur, Elazığ birincisi olarak ailesini gururlandırdı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında düzenlenen ödül töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit tarafından ödüllendirildi.

Yarım Kalan Hayallerini Elazığ'da Tamamladı

“KIZIMLA GURUR DUYUYORUM”

Sıla Nur’un babası Ramazan Türk, “kızım depremden önce de çok başarılı bir çocuktu. Depremden sonra hayatı değişti, hayata bakış açısı değişti ama başarı istedi değişmedi. Kızımla gurur duyuyorum, daha çok şey başaracağını biliyorum.” Şeklinde konuştu.

Yarım Kalan Hayallerini Elazığ'da Tamamladı

Şehit Korgeneral Osman Erbaş Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Sıla Nur, 17 yaşında ve hem arkadaşlarının, hem de ailesinin sevgi ve saygısını kazanmış, kendini ispatlamış bir genç kız.