Yakışmadı Elazığ!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen yaz şenlikleri başlamış, Tuğçe Kandemir konseri coşkuyla karşılanmıştı. Ancak konser sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda Elazığ için utanç verici görüntüler oluştu.

Yakışmadı Elazığ!

Elazığ’da ‘Yaz Şenlikleri’ kapsamında Tuğçe Kandemir konseri düzenlendi. Yoğun bir katılım olan konser, Elazığ’da büyük ses getirdi. Ancak konser sonrası meydanda oluşan görüntüler “pes” dedirtti.

Yakışmadı Elazığ!

Elazığ Belediyesi tarafından toplumun kaynaşması, gençlerin güzel vakit geçirmesi için vakit ve bolca nakit harcandı. Toplum kaynaştı, gençler çılgınlar gibi eğlendi, güzel vakit geçirdi. Mevzu bahis gençler, geçirdikleri eğlenceli vaktin ‘teşekkürü’ olarak meydanda çöpten dağlar oluşturdu.

Yakışmadı Elazığ!

“BU KADARI DA FAZLA BE KARDEŞİM!”

Elazığ Belediyesi bünyesinde çalışan Temizlik Personeli:  “Toplum bu konuda çok geride. Biz genelde şehir temizliği yapıyoruz. Biz yaparız çünkü işimiz bu. Ancak bu kadarı da fazla be kardeşim! Ne kadar temizlesek de aynı. Biz sadece yiyip atmayı biliyoruz. Bu bilinçsizlikle hiçbir yetkili baş edemez. Biz temizlik yapmıyoruz, sadece bir süreliğine temiz tutuyoruz.” Diyerek şikayetini dile getirdi.

Yakışmadı Elazığ!

“ACİLEN CEZAİ YAPTIRIM UYGULANMALI”

O sırada meydandan geçmekte olan vatandaş: “çok kötü. İnsanlarımız çok bilinçsiz, vicdansız ve çok duyarsızlar. Denk geldiğimde uyarıyorum ama gerçekten anlamıyorlar. Bunlara acilen cezai yaptırım uygulanmalı.” Dedi.

Yakışmadı Elazığ!