Yakışmadı DSİ!

Elazığ amatör küme futbol liglerinin köklü takımı Elazığ Dsispor, 1. Amatör Küme Futbol Ligleri'nde faaliyetlerini son dakika sürprizi yaşanmazsa durdurma kararı aldı

Yakışmadı DSİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
1981 yılında kurulan ve bir kurum takımı olmasına rağmen mücadeleci kimliğiyle bilinen Elazığ Dsispor, yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala 1. Amatör Küme’den çekilme karar aldı. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda da yer alan bilgiye göre büyük bir sürpriz olmaması halinde yeşil-beyazlı camia yeni sezonda 1. Amatör’de yer almayacak. Geçtiğimiz sezon Aksaray Gençlikspor’la BAL’a yükselme play-off maçlarına katılan Dsispor yönetiminin yeni sezon için aldığı bu karar spor camiasında şok etkisi oluşturdu.
Hakimiyet Gazetesi Spor Servisi olarak görüşlerine başvurduğumuz kulüp başkanı Veysel Memişoğlu “durumu kendi içimizde değerlendirmeye devam ediyoruz” dese de camianın 1. Amatör’de yer almaması %99 ihtimal.
Hakimiyet Gazetesi olarak DSİ Bölge Müdürü ve Dsispor yönetimini aldıkları bu karardan vazgeçmeleri konusunda uyarıyor, aksi takdirde kaybedenin Elazığ gençliği olacağını belirtiyoruz.