Ömer Faruk Çelik'in oğlu Ertuğrul'un sünnet düğünü yoğun katılımla gerçekleştirildi
Elazığ İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik'in oğlu Ertuğrul'un sünnet düğünü, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çelik ailesinin mutlu gününde, Elazığ protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, aile yakınları ve çok sayıda davetli bir araya geldi
Ertuğrul için düzenlenen sünnet düğününe; Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, , Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti MKYK Üyesi Ömer Serdar, Genel Sekreter Cemil Yatgın, Elazığspor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, aile yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
Gecede küçük Ertuğrul’un heyecanı ve mutluluğu dikkat çekerken, davetliler Çelik ailesini yalnız bırakmadı. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen düğünde, aile yakınları ve dostlar Ertuğrul’un bu özel gününü birlikte kutladı.
Hakimiyet Haber olarak Ertuğrul’a sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyor; Çelik ailesini bu anlamlı ve mutlu günlerinde tebrik ediyoruz.