Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yıldırım: 'Atatürk gibi bir derdiniz yok sizin!'
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yıldırım: 'Atatürk gibi bir derdiniz yok sizin!'

Düzenlediği basın toplantısında siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yapımında son aşamaya gelinen Elazığ Stadyumu hakkında da önemli açıklamalar yaptı ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a sert sözlerle yüklendi

Yapımında son aşamaya gelinen Elazığ Stadyumu, son zamanlarda siyasetinde öncelikli gündem maddesi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un başlattığı stadyumun isminin yeniden Atatürk Stadyumu olması tartışmalarına Ak Parti MKYK Üyesi Metin Bulut’un ardından Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da dahil oldu. Konunun siyasi bir malzeme yapılmasının yanlış olduğunu kaydeden başkan Yıldırım, ‘Sizin Atatürk gibi bir derdiniz yok’ diyerek Erol nezdinde muhalefete yüklendi.

“UCUZ MALZEMELERDEN SİYASET YAPIYORLAR”
Yıldırım stadyumla ilgili değerlendirmesinde; “Sen Atatürk hassasiyetini önce kendi vekillerin ve il başkanın üzerinden güncelle bakalım. Kaftancıoğlu İstanbul’da ölmemiş Atatürk’e söyledikleri de ortada. Ne zaman çıktın cevabını verdin? Atatürk gibi bir derdiniz yok sizin. Malzeme yapmayın yeter, yıllarca bunu sömürdünüz. Atatürk Stadyumuyla ilgili hiçbir problem yok arkadaşlar. Çıkıp teşekkür edecekleri yerde ucuz malzemeler üzerinden siyaset yapıyorlar. Ülke çok çekti bu yaklaşımlardan. Şehirlere stadyumlar yapılırken bu ifadeler kullanılır. Yapım firması oraya o ismi yazmak zorunda. Çünkü Elazığ Şehir Stadyumudur. Adana Şehir Stadyumudur. Hatay Şehir Stadyumudur. İsim değişikliğine ihtiyaç varsa bu kamuoyunda değerlendirilir, o şekilde isim değişikliği yapılır. Biraz sabredilirse herşey yerli yerine oturacak, siyasi malzeme yapılacak bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Yeni Videolar