Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ'da
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin grup toplantısını gerçekleştirmek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katılmak amacıyla Elazığ'a geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Grup Toplantısını yapmak ve İBB tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma törenine katılmak amacıyla beraberindeki heyet ile birlikte Malatya’dan Elazığ’a geldi.  

Karayolu ile Elazığ’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konaklayacağı otel önünde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Bu akşam saat 21.00’de Kanal 23 ve Kanal Fırat ortak canlı yayınında Elazığlılara seslenecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra geceyi Elazığ’da geçirecek.

ELAZIĞ’DA YAPILACAK OKULUN TEMELİ ATILACAK

Genel Başkan Kılıçdaroğlu 20 Eylül Salı günü saat 11.30’da beraberindeki CHP Milletvekilleri ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde yapılacak olan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine katılacak.

CHP GRUP TOPLANTISI ELAZIĞ’DAN YAPILACAK

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 13:30’da ise Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde partisinin grup toplantısını yapacak.

ESNAF ZİYARETİ YAPILACAK

Saat 16.45’de Birinci Harput Caddesi’nde esnaf ziyareti de yapacak olan CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra Elazığ’dan ayrılacak.

Yeni Videolar