Vekillerin Paylaşım Yarışı

Son günlerde Ak Partili vekillerin bol hizmet paylaşımları, ziyaretleri, açıklamaları ve gündeme gelme gayretlerini izliyoruz.

Vekillerin Paylaşım Yarışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belli ki bu faaliyetler, sıklıkla ve dozu artırılarak yapıldığına göre bir faydası oluyor diye düşünüyorlar. 

Milletvekillerimizin danışmanlarının özensiz seçilmiş ve birçoğunda gergin bir ortamın yaşandığını resmeden , tokalaşılan kişilerin yüzüne bakılmadan çekilen resimlerin yayınlanması da gösteriyor ki burada yapılan işin niteliği değil  niceliği yani sayısı önemli.

Bu paylaşımların hem vekilin şahsi popülaritesine hem de mensup olduğu partinin kurumsal kimliğine nasıl bir katkısının olduğu biraz araştırılsa  çok farklı gerecekler ortaya çıkacak.

Öncelikle bu keyfe keder paylaşımlar ne vekile ne de partisine yarıyor. Ve hatta tam tersi bir etki oluşturuyor kamuoyunda.

Ve yine ilginçtir, 6'lı masa konuştukça Ak Parti’nin oyu artarken, bazı Ak Partili vekil ve bakanlar konuştukça Erdoğan’ın oyu azalıyorsa burada ciddi sorun var demektir.

Ve ne yazık ki bazı Ak Partililer böyle basit ve yalın bir gerçekten bile habersiz, şahsi öne çıkışlar ve toplumda kabul görme adına anlamsızca  yaptıkları paylaşımlarla hem kendilerine hem de Ak Parti’ye iyilik değil kötülük yapıyor. Ve işin garibi  bunun farkına bile varmayacak kadar toplumdan ve toplumun gerçeklerinden uzaklar.