Vekiller Çözüm Odaklı Çalışıyor

Seçim sonrası cumhur ittifakı milletvekilleri şehrin sorunlarının çözümü amacıyla yoğun bir gayret gösteriyorlar.

Vekiller Çözüm Odaklı Çalışıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz haftalarda Elazığ Valisi Ömer Toraman başkanlığında gerçekleştiren ve 5 milletvekilinin  de katıldığı verimli toplantının ardından alınan kararlar bir bir yerine getirilirken, ovalarımızın sulanması ile ilgili de Ak Parti Milletvekilin yoğun bir uğraş verdiklerine şahit oluyoruz.

Ovaların sulanmasıyla ilgili gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ömer Enes Yılar’a konuşan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, gelinen son noktayla ilgili önemli bilgiler verdi.

Kuzova’nın suyla buluştuğu müjdesini verdikten sonra bu yılsonuna kadar enerji bedelinin de DSİ tarafından karşılanacağını açıklayan Prof.Dr. Keleş, enerji maliyetini önemli oranda düşürecek GES için de çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Aslında kamudan kaynaklı bir problem de yok GES için. O bölge  üzerine GES kurulacak arazi resmi kayıtlara göre Milli Emlak’a ait görülmesine rağmen, vatandaş Osmanlı döneminden kalma bir tapu ile söz konusu arazinin kendilerine ait olduğu gerekçesi ile mahkemeye  başvurmuş, mahkemede bu başvuruyu haklı bularak yürütmeyi durdurma kararı vermiş. Bu engelden dolayı GES belki bir müddet gecikecek ama sorunun çözümü için yetkililer çalışmalarını yürütüyor.

Vekiller Çözüm Odaklı Çalışıyor

Ak Parti Milletvekili Erol Keleş’in Uluova ile ilgili de önemli çalışmaları var. Uluova’da yapılacak pompa istasyonunun ihalesi hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu, bu ihale yapıldığı takdirde bu problemin de son bulacağını dile getiren Prof.Dr. Keleş, bu konuları bizzat mahallinde ve yetkililerden günlük bilgiler alarak takip ediyor. Bürokratların daha aktif olmaları konusunda teşvik ediyor. 

Tüm bu çalışmalar ve sorunların çözümü noktasında ısrarcı takip de gösteriyor ki bu dönem süreç değil çözüm odaklı bir siyaset anlayışı göreceğiz.
Ak Parti milletvekillerinin hem ilimizde hem de Ankara’da yetkililere ve bakanlıklara ziyaretlerinin somut yansımalarını görmek, yeni Türkiye yüzyılının başladığının da bir göstergesi oluyor.

Şehre ve sorunlarına karşı duyarlı milletvekillerinin olması siyaset kurumuna olan güveni de artırıyor ve tüm bu başarılar cumhur İttifakı hanesine yazılıyor.