Vebalde Kalırsınız!

Hakimiyet olarak ilimizdeki siyasi partileri ve etkinliklerini gözlemliyor, eksik ve yanlışları dile getiriyoruz. Bununla birlikte özellikle Ak Parti'nin cumhurbaşkanı Erdoğan ve hizmetleri yeterince anlatamadığı, ana kademede bulunan bazı birimlerin hedef kitlelerine yönelik çalışmaları yapmadıklarına dair düşüncelerimizi paylaşıyoruz.

Vebalde Kalırsınız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti, İl ve Merkez ilçenin gayretlerine rağmen kadın ve gençlik kollarının yeterli gayreti göstermediklerini uzun süre dile getirmiştik geçmişte.
Kadın kolların başkanlığında yaşanan değişimden sonra, ciddi bir çalışma temposunun yakalandığını ve mahalle gezileriyle çalınmadık kapı girilmedik gönül kalmadığını gördük ve bunu da dile getirdik.
Ak Parti Kadın Kolları geçtiğimiz cumartesi günü  'Biriz, Beraberiz Türkiye Yüzyılında Hep Birlikteyiz' temasıyla yoğun katılımlı bir salon toplantısı yaptı.
İl Başkanı, Milletvekilleri, Belediye başkanları ve çok sayıda kadın üye ve partililerin katıldığı toplantı gösterdi ki partililer  böylesi programlara çok susamışlar. 
Ak Parti, davası büyük olmakla birlikte üzerindeki manevi mesuliyeti de büyük bir parti. Bu sorumluluk elbette bir gayret ve çalışma gerektiriyor. Tüm sorumluluğu Erdoğan ve parti yöneticilerine yükleyip geride durmak olmaz. Geride durulmaması için de sık sık eğitim ve salon toplantılarıyla uzun süreden beri seçim yaşamamış dava erlerinin üzerlerindeki rehavetin atılması ve sahaya inilmesi lazım.
Ak Parti Kadın Kolları, bu anlayış ve sorumlulukla ve büyük bir gayretle sahaya indi ve bunun semerelerini almaya başladı. Başkan Burcu Tüver ve fedakâr ekibine teşekkür ediyor ve başarılarının artarak devamını diliyoruz.
Aynı gayret ve başarının Gençlik Kolları tarafından da gerçekleştirilmesini bekliyoruz. Bunun için plan ve program yapıp görevleri yetkin isimlere dağıtmak yeterli. 
Siz her bir görev ve yetkiyi kendinizde toplarsanız hiçbir program çıkmaz ortaya. Toplantılarınızda aldığınız günlük, haftalık ve aylık kararların sahaya yansıtılması için ekiplerinize görev verin ve bunu takip edin yeter. Bunu yaptıktan sonra elbette ki gönül huzuruyla milletvekili, il başkanı ve belediye başkanının programına gitme hakkınız doğar. 
Ancak siz, protokolde görüntü vermeyi bir faaliyetten sayıp Genel Merkeze de etkinlik olarak rapor edecekseniz hem size hem de davanıza haksızlık etmiş olur vebalde kalırsanız.