VARSA BİLELİM!

Tele 1 TV genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ, 18 Dakika adlı programda Osmanlı padişahı Sultan 2. Abdülhamid hakkında ağır sözler sarf etmiş.

VARSA BİLELİM!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda; kadın-erkek eşitliğinden dem vuran Yanardağ, döneminde zulüm ve despotluk yapıldığını iddia ettiği Abdülhamid'e "aşağılık" demiş.

Ruhsuz bir CHP ve İmamoğlu yağdanlığının, tüm emperyalistlerin dışardan, sonradan istimdat ve pişmanlık duysalar da tüm vatan hainlerinin üzerine içerden çullandığı bir imparatorluğu uzun süre ayakta tutmayı başaran, Filistin topraklarını para ile satmayıp tek derdi ümmet ve onların sorunları olan Abdulhamid Han’a hakaret etmesine şaşırmadık.

Hain, elbette hainliğini yapacaktır. Sahiplerine sadakatini ağzından salyalar  aka aka kendi içinde oluşturduğu düşmana saldırarak yapacaktır.

Merdan Yanardağ’ın volkanı patlamış, içinden kendini de yakan lavlar etrafa saçılmıştır.

Asıl üzerinde durulması gereken, Abdulhamid Han’ın misyonunu ve görevini üstlenen lidere ne kadar sahip çıkıldığı ve ne kadar onun geleceğinin düşünüldüğüdür.

Misyon üzerinden devşirilen makam, şan, şöhret, para ve statü sahiplerinin ne kadar duyarlı davrandıkları ve O’na halel getirecek davranışlardan ne kadar kaçındığıdır önemli olan.

Var mı bunlar, var mı böyle duyarlılık ve fedakârlık örnekleri. Ciddi soruyoruz. Varsa eğer lütfen biz de bilelim ve huzur içinde olalım.