Uyutan Taslak

Millet İttifakı, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği Önerisi'ni, Ankara'da düzenlediği toplantıda kamuoyuna açıkladı.

Uyutan Taslak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her partiden bir kişinin uzun uzun alınan kararları anlatması toplantıyı oldukça uzattı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu'nun kürsüye çıkarak konuştuğu sırada ekrana yansıyan 6 lider arasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun uyuması dikkat çekti.

Dinlemekten yorulduğu görülen Karamollaoğlu'nun, uzun süreli uyku moduna geçtiği anlar da kameralara yansıdı.

Temel beyin uyuyakalması yaşlılığın verdiği doğal bir refleks midir yoksa açıklanan taslağın uyutacak kadar hikâyemsi unsurlar barındırmasından mıdır bilinmez ama bir uyuma ve uyutma olduğu gerçek.

SP Lideri Karamollaoğlu, 6’lı masada en yaşlı ve tecrübeli siyasetçi olarak kendini görüyor.

40 yıldan beri siyasetin her bir aşamasında ve teşkilat görevlerinde bulunan Karamollaoğlu’nun 6’lı masa içerisinde sırf bu özelliğinden dolayı cumhurbaşkanı adayı olma hayali kurduğu, Kılıçdaroğlunun adaylığına karşı duran diğer masa üyelerinin de bu düşünceyi  zaman zaman gündeme getirdiklerini biliyoruz.

Yine bu muhabbetten, bazı Saadetçi kardeşlerimizin gönlünde ve yüreğinde de böyle bir senaryonun hasıl olduğunu da biliyoruz.

Kim hangi konumdan ve uyumadan  ne çıkartır bilinmez ama açıklanan anayasa taslağı Karamollaoğlu gibi kurt bir siyasetçiyi dahi uyutmuşsa, ülkenin vay haline?