UYUMLU ÇALIŞMA ÇOK HİZMET

Erkan BAY/Şehrin tepe yöneticileri ile siyasilerin uyumlu birliktelikleri ve ahenkli çalışmaları birçok hizmetin gelmesini sağlıyor. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın işadamlarını yatırım amacıyla değişik ülkelerden girişimcileri şehrimize davetiyle başlayan süreç sevindirici gelişmelerle devam ediyor.

 UYUMLU ÇALIŞMA ÇOK HİZMET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

VALİ, MİLLETVEKİLERİ, BELEDİYE BAŞKANI VE AK PARTİ İL BAŞKANININ UYUMLU ÇALIŞMALARI ŞEHRİMİZE YENİ YATIRIMLAR VE HİZMETLERE DÖNÜŞÜYOR

YABANCI SERMAYE ELAZIĞ’I SEVDİ

Vali Kaldırım’ın girişimleri ile önce birçok yabancı şirketin Elazığ’da yatırım yapmak amacıyla teşebbüslerde bulunması ve bu konuda somut adımlar atması şehirde yeni bir sinerji yaratırken, ilimiz siyasilerinin koordineli çalışmalarıyla da birçok hizmet şehirle buluştu.

 

GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ ELAZIĞ          

Şehrimize yapılan hizmetlerin kamuoyuna detayları ile birlikte anlatılması ve yeniden hatırlatılması amacıyla Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısı, şehrimize son yıllarda birçok alanda yapılan yatırımların karnesi oldu. Ak Parti hükümetleri döneminde şehrin birçok probleminin çözüldüğüne dikkat çeken Gürgöze, güçlü Türkiye’nin Elazığ’a yansımasının ve aynasının yapılan hizmetler olduğunu belirti.

MİLLETVEKİLLERİ HİZMETLERİ ANLATTI

Ak Parti Milletvekilleri geçtiğimiz gün görev süreleri içinde kalan 2015-2017 yılları arasında şehrimize yapılan hizmetleri değerlendiren bir bilgilendirme toplantısı düzenlediler. Her bir milletvekili kendilerine verilen kamu kurumlarının yatırımlarını görsel ve rakamsal bilgilerle desteklenmiş bir sunum halinde anlattılar.

ÇÖZÜLMEYEN SORUN ÇOK AZ

Toplantıda ilk sunumu yapan Elazığ Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Başkanı Ömer Serdar, gündemle ilgili değerlendirmelerin ardından ilimizde gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Konuşmasının başında Çimento Fabrikası dışında geçmiş yıllarda sıklıkla telaffuz edilen ve on yılın  sorunları olarak günümüze gelen birçok problemin artık konuşulmadığını dile getirdi.

 

HER ALANDA HİZMET

Programda konuşan diğer milletvekilleri Metin Bulut, Ejder Açıkkapı ve Tahir Öztürk de sunumlar eşliğinde yapılan hizmetleri kamu kurumu ölçeğinde anlattılar. Sunumlarda özelikle DSİ, Karayolları, ve Fırat Üniversitesi yatırımları dikkat çekti.

 

ŞEHİRCİLİK HİZMETLERİ

Milletvekillerinin ardından  Elazığ Belediye Başkanı da 45 aylık hizmet döneminde hayata geçirdiği hizmetleri, içeren bir sunum gerçekleştirdi. Şehir genelinde birçok kamu kurum ve kuruluşun hizmetleri ile Elazığ Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmetlerin tek bir toplantıda basın mensuplarına ifade edilmesi ve toplantının Kanal Fırat ve Kanal 23 televizyonlarından canlı olarak yayınlanması vatandaşlardan da takdir gördü.

 

ŞEHİR BULUŞMALARI

Şehrin yöneticilerinin sıklıkla bir araya gelerek hizmeti her alana yaymalarıyla birlikte her kesimin katılımları ile gerçekleştirilen şehir buluşmaları da takdir topluyor. Geçtiğimiz gün ilk toplantısını merkez köy ve mahalle muhtarları ile yapan,  Ak Parti İl başkanı Ramazan Gürgöze, Milletvekili Ömer Serdar ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın katılımları ile gerçekleşen toplantı muhtarlar tarafından da takdir edildi.

 

UYUMLU ÇALIŞMA HİZMET GETİRDİ

Elazığ’a her alanda birçok hizmetin gelmesinde en önemli etken ilimiz siyasi aktörlerinin birbirleri ile uyumlu ve müşterek çalışması. Gerek Ankara’da gerekse ilimizde birçok projeyi ortak takip eden birlikte ilgili bakanlıkları ziyaret eden ve taleplerini  ileten il başkanı, milletvekilleri ve belediye başkanının gayretleri ve koordineli çalışmaları önümüzdeki günlerde de birçok hizmetin müjdecisi olacak gibi.