Ümitli Bekleyiş Sürüyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazdaki arama kurtarma çalışmaları gün boyunca aralıksız devam etti.

Ümitli Bekleyiş Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok artçı sarsıntının ardından yine Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bu depremde Elazığ merkeze bağlı Akpınar Mahallesi’nde bir bina çöktü. Enkaz altında biri polis 2 kişinin kaldığı öğrenildi. Havanın kararmasına rağmen enkazda arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürerken, çalışmalara iş makineleri de destek verdi.

VALİ TORAMAN VE BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Öte yandan Elazığ Valisi Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Akpınar Mahallesi'ne giderek çöken binada yürütülen kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları'na Fırat Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Fahrettin Göktaş ve Ak Parti 26. Dönem Milletvekili Ejder Açıkkapı da eşlik etti.

Ümitli Bekleyiş Sürüyor
Ümitli Bekleyiş Sürüyor
Ümitli Bekleyiş Sürüyor