Tüver'e Açık Mektup

122 günden beri boş bulunan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığına nihayet atama yapıldı.

Tüver'e Açık Mektup
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Canan Şavlı’nın yetersiz çalışmaları  ve il teşkilatı ile uyumlu çalışmaması nedeniyle görevden alınmasının ardından yeni atama yapıldı.

Uzun bir süredir boş kalan AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı ve Maden ilçe koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Burcu Tüver atandı.

Ak Parti Kadın Kolları başkanlığı için birkaç avukat ile Malatya’da  ikamet eden bir isme teklif götürülmüş ancak bu isimler görevi kabul etmemişti.

Seçimlere sekiz ay kala yapılan bu atama ile seçimlerin kaderinde etkili olan kadınlara yönelik çalışmalar yeniden başlatılacak. Pasif geçen dönemin de açıklarını kapatmak amacıyla yeni başkan ve oluşturacağı yeni yönetimin çok çalışması gerekiyor.

Yeni başkan Burcu Tüver, geçmiş görevlerinden de anladığımız kadarıyla tecrübeli bir isim. Güçlü bir ekiple başarılı bir çalışma gerçekleştireceğine inanıyoruz. Ancak her partinin siyasi kadrolarını ve çalışmalarını yakından takip eden bir gözlemci olarak da kendisine acizane bazı önerilerde bulunmak istiyoruz.

Kadın Kolları olarak plan ve programlarınızı yapın, il başkanının onay ve desteğini alarak sahaya inin. Resmi tören, açılış ve diğer törenlerle zaman kaybetmeyin. Partinizi temsilen zaten orada il başkanı ya da milletvekili bulunmuş oluyor. Tören, ikram ve resmi ziyaretler yerine mahallelerde  çat-kapı ziyaretlerde bulunun. Mahallelerdeki kadın kolları teşkilatlarını kurun ve bu halkayı genişletin. Üye seferberlikleri başlatın. Kadınlarımıza yönelik hem lokal hem de genel salon toplantıları yapın. Kış sezonunu iyi değerlendirin ve sohbet halkalarını genişletin. Ak Parti misyonuna zarar getirecek program ve etkinliklerden uzak durun. Teşkilat çalışmalarınızdaki duruşunuz ve tavrınız  Erdoğan’ı temsil eder nitelik ve özelliklerde olsun. Yaptığınız  her çalışma için birilerinden takdir beklemeyin. Yaptığınız iş vicdanınıza ve teşkilat anlayışına uyuyorsa ve karşılık buluyorsa doğru işler yapıyorsunuz demektir. İyi niyetli ve yapıcı eleştirileri dikkate alın. Sizlere ve davanıza zarar veren isimleri önce uyarın, uyarılar etkili olmuyorsa usulünce geri plana çekin. Biliniz ki seçimlerin kaderi sizlerin gayretinize, çabanıza ve samimiyetinize bağlı. Samimiyetle yapılan işin bereketi de olur rahmeti de. 

Bu cümleleri,  başarılı olmanızı isteyen bir kardeşinizin  dostça tavsiyeleri olarak kabul edeceğiniz ümidiyle yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diler, başarılar temenni ederiz.