TÜMSAĞDER, TÜSÇAD İle Birleşme Kararı Aldı

İlhan Şen'in, başkanlığını yaptığı TÜMSAĞDER, TÜSÇAD ile birleşti.

TÜMSAĞDER, TÜSÇAD İle Birleşme Kararı Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlhan Şen’in, başkanlığını yaptığı Elazığ’daki sağlık çalışanlarını bir arada tutmayı hedefleyen TÜMSAĞDER, merkezi Bursa’da Bulunan Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) ile birleşme kararı aldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan TÜMSAĞDER Yönetim Kurulu Başkanı ilhan Şen, kendilerinin TÜMSAĞDER olarak 3 yıl boyunca Elâzığ’da yaptıkları faaliyetler ile ses getirdiklerini, TÜSÇAD derneğinin Genel Başkanı Metin Altundal ile derneklerinin Türkiye çapında daha da büyütmek amacı ile birleştirme kararı aldıklarını ifade etti. İlhan Şen, TÜMSAĞDER ’in TÜSÇAD derneği’nin Elâzığ’daki şubesi olarak faaliyetlerine devam edeceğini sözlerine ekledi. Altundal, bugün Elâzığ’a güzel bir şeylere vesile olmak için geldiklerini, tüm sağlıkta çalışanlar derneğinin Türkiye’deki 7. Şubesini Elâzığ’da açmak için burada buluştuklarını ve çok verimli geçen görüşme sonrasında TÜMSAĞDER ‘in, tüm sağlıkta çalışanlar derneğinin şubesi olarak dönüşümüne karar verdiklerinin altını çizdi.

Bu birleşmenin herkes için hayırlara vesile olmasını dileyen Metin Altundal; “Elâzığ’da birçok güzel işe imza atan ve derneği buralara kadar getiren genel başkan ilhan Şen’e ve dernek yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.