Tuğçe dinlenir..

Sıcak yaz günlerinde halkımız kendini yeşil alanlara, parklara, meydanlara ve özellikle yaz etkinliklerinin gerçekleştirdiği Kültürpark'a  atıyor.

Tuğçe dinlenir..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ruhu okşayan bir dinginlik, teni okşayan bir serinlik ve bol yeşil ve ağacın olduğu mekânlardaki sahihlik… 

Çocuklar, kadınlar, gençler ve ailelere yönelik birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında yerel sanatçılarımız yanına sevilen ulusal sanatçıları da Elazığlılarla buluşturuyor. 

Gençlerin beğeniyle izlediği, sesinde özel bir tını, şarkılarında yine güzel nağmelerin bulunduğu, bizlerin de özelikle "Gülü Soldurmam” şarkısıyla zevkle dinlediğimiz Tuğçe Kandemir 8 Ağustos Salı günü saat 21.00’de Cumhuriyet meydanında Elazığlılarla buluşacak.

Bizler her ne kadar o gün üç yıldan beri ertelediğimiz ve epey de uzak kaldığımız bir dostumuzun bahçesinde il dışından gelen arkadaşlarla birlikte olacağımız hasebiyle bu güzel etkinlikle bulunamayacak olsak da genelde kendisine çok yakışan siyahın asaletine bürünen Tuğçe Kandemir’in hemşerilerimizin gönlünü fethedeceğine inanıyoruz.

Gençlerimizi Tuğçe Kandemir ile buluşturan Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na yine gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz.