Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz!

Elazığ Belediyesi bünyesinde olan EBEGEM Elazığ'da yaşan çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirebilmesi adına birçok alanda eğitim kursları vermeye devam ediyor.

Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz!

Bunlardan biri olan robotik kodlama da çocukların ve ailelerin en çok tercih ettiği alan oluyor.

Eğitimler EBEGEM Eğitim Uzmanı Hakan Özcan tarafından verilmektedir.

Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz!

Hakan özcan: "Elazığ Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatillerini dolu dolu geçirip bireysel gelişimlerini ve becerilerini geliştirmeleri ve güzel vakit geçirmelerine katkı sağlamak için Temel Bilgisayar ve Robotik Kodlama kursu düzenliyoruz.

Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz!

9 – 14 yaş gruplarına yönelik  düzenlediğimiz  kursa 100 kişi müracaat etmiş olup eğitimler Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan EBEGEM’de verilmektedir. Toplam 72 saat sürecek eğitimleri fazla talep olduğundan dolayı 4 gruba  ayırdık. Haftanın 4 günü sabah ve öğle olmak üzere iki grup olacak  şekilde çocuklarımıza eğitim vermeye devam ediyoruz." dedi.

Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz!

Çocuğunun burada çok mutlu olduğunu belirten Ayşe hanım: Kızım buraya her gün heyecanla geliyor. Arkadaşlarıyla çok kaliteli zamanlar geçiriyor. Kendisini geliştirme konusunda çok ilerledi. Belediye başkanımız Şahin Şerifoğulları'na çok teşekkür ediyorum. Hakan hocamıza da çocuklarımızla birebir ilgilendiği için,  emek verdiği için, teşekkür ediyorum" dedi.

Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz!

Minik Elif: "burada olduğum için çok mutluyum, burada bir sürü arkadaşım var. Gelip burada arkadaşlarımızla çeşitli uygulamalar yapıyoruz. Keşke her gün gelebilsek" şeklinde konuştu.