Tuba'nın Sabun Atölyesi Satış Ofisi Açıldı

Başak MERAL GÜNDÜZ/Merkeze bağlı Yedigöze köyündeki bahçelerinde yetiştirdiği sebze, meyve ve aromatik bitkileri kullanarak 6 yıl önce doğal sabun üretmeye başlayan Tuba Bahçeci, ürünlerini satış ofisiyle müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Tuba'nın Sabun Atölyesi Satış Ofisi Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs döneminde insanların doğal olduğu için sabuna yöneldiğini anlatan Bahçeci, "Koronavirüs döneminde hijyen kurallarına dikkat edilmesi yönünde yapılan uyarıların ardından insanlar daha doğal temizlik ürünlerini tercih etmeye başladı.50 farklı doğal sabun yapıyorum ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderiyorum.Ürünlerim tamamen doğal herhangi bir katkı maddesi bulunmamakta.Kendi bahçemizden yetiştirdiğimiz bitkileri kullanıyorum.Talep oldukça fazla yurt dışınada gönderim yapıyorum.

Sabun, temizlik dediğimizde aklımıza ilk gelendir. Çeşit çeşit, rengarenk ve mis kokulu sabunlar hangimizi mutlu etmez ki? Günümüzde dışarıdan aldığımız sabunların doğallığından emin olamıyoruz. Bundan dolayı evde sabun yapmak günden güne büyüyen bir trend. Sabun yapımı çok da zorlu bir iş değil. İşin püf noktası malzemeleri doğru oranlarda karıştırmaktan geçiyor.”dedi.

BAHÇECİ:“ELAZIĞ’DA SATIŞ OFİSİMİZİ AÇTIK”

Tuba Bahçeci,”Elazığ’da satış ofisimizi açtık,buradan bu işin müdavimlerine müjdemi vermiş olayım.

Bahçemizde yetiştirdiğimiz bitkilerden kekik, defne ve ıhlamur sabunumuz var, domates, salatalık ve elma sabunu yapıyorum.Doğal ve soğuk yöntemle elmalı, havuçlu, ballı, narlı, üzümlü ve çam katranı gibi birçok üründen yaklaşık 50 çeşit sabun elde ediyorum.Bıttım ve eşek sütü sabunları, lavanta sabunu, zeytinyağlı sabun, ardıç sabunu, papatya sabunu, altın sabun, kükürt sabunu, zerdeçallı pirinç sabunu, aynı sefa sabunu, çay ağacı sabunu en çok favori olan sabunlardır. Eşek sütü sabunları ve udi hindi yağı sabunu en çok sipariş verilen sabunlar arasında yer alıyor. Bitkisel virüs savar diyebiliriz. Udi Hindi Yağı sabununun mikrop öldürücü özelliği var. Yağı içildiğinde bağışıklık güçlendirici özelliği bulunmakta. Aynı zamanda leke kremi, deo krem, saç bakım yağı, saç şampuanı, yüz maskesi, saf balmumu mumlarımı, ağrı kremi, diş macunu, güneş kremi, kabak lifi, kozalak şurubu ve özellikle egzama için doğal krem yapmaktayım.Ayrıca sebzeli erişte,ıhlamur,tarhana,polen,at kestanesi yağı,susam yağı,kabak lifi satış ofisimizde bulunmaktadır”dedi.

İNSANLAR ARTIK KİMYASAL OLMAYAN DOĞAL ÜRÜNLERİ TERCİH EDİYOR

Yenilebilen her şeyden sabun ürettiğine dikkat çeken Bahçeci, “Yemediğiniz hiçbir şeyi yüzünüze sürmeyin”diye bir söz vardır. O yüzden bizim yaptığımız bütün ürünler, yenilebilen ürünlerdir. Tamamen doğal, insanlar da etkisini gördükleri için bu pandemi sürecinde de ilgi gösterdi. Çünkü insanlar artık kimyasal olmayan doğal ürünler tercih ediyor. Faydasını gördükten sonra yoğun bir talep oluştu.Son olarak;Kadının her şeyi başarabileceğine dikkat çeken Bahçeci, "Aslında hiçbir destek ve birikimim olmadan kendi irademle, kendi gücümle bir şeyler üretmeye başladım. Evde üretim yapıp, sosyal medya hesaplarımdan da satışlarımı gerçekleştiriyorum. Böyle bir tepki ve etki ile karşılaşacağımı düşünmemiştim. Şu anda Türkiye’nin her yerine ve yurt dışına kargo gönderimi yapıyorum.Satış ofisim hayalimdi onuda gerçekleştirdim”dedi.
 

Tuba'nın Sabun Atölyesi Satış Ofisi Açıldı
Tuba'nın Sabun Atölyesi Satış Ofisi Açıldı
Tuba'nın Sabun Atölyesi Satış Ofisi Açıldı
Tuba'nın Sabun Atölyesi Satış Ofisi Açıldı
Tuba'nın Sabun Atölyesi Satış Ofisi Açıldı