Toraman'la Yaralarımız Sarılır mı?

Deprem ve pandemi sürecindeki açıklamalarıyla ilgi odağı olan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, son açıklamasıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Toraman'la Yaralarımız Sarılır mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan ve Batuhan Baskal’ın sunduğu “Elazığ’ın Nabzı” programının konuğu Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman oldu. Başkan Toraman,  önümüzdeki seçimlerde Elazığ’dan milletvekili adayı olmak istediğini açıklayarak şunları söyledi:

“Milletvekili adayı olmayı düşünüyorum. Ben bu şehri çok seviyorum. Bu şehrin insanını çok seviyorum. Bu insanlarda bizi her zaman bağrına basmış ve bizi mahcup etmemiş. Tabi yine her şeyi zamanı gelince konuşmak lazım. Şimdiden konuşmak erken olur. Bir siyasi parti olduğu zaman olurum. Bağımsız düşünürsem şovmenlik olur benim için. Fikrime zikrime uygun veya bu şehre hizmet edebileceğimiz bir siyasi parti olursa niye olmasın. 30-40 bin oy alırım o oyla da bağımsız aday seçilmez. Ben eğer 30-40 bin oy almazsam bu şehirde yaşamam. Ben bu şehrin külü toprağı olmuşum. Ama gariban fakir insanız. Ama gönlümüz zengin. Biz insanlara gönlümüzü vermişiz. Biz olmazsak da bu şehirde bir esnaf temsilcisinin bu şehirde milletvekili olmasını istiyorum.” 

Şehrin deprem ve pandemi sürecinde aldığı yaraları sıklıkla gündeme getiren Toraman’ın halkın duygularına tercüman olduğu bazı kesimlerce ifade edilmiş ve sosyal medyada destek görmüştü. 

Toraman’ın bu popülaritesi ve halk tarafından oldukça sevilmesi yanında, şehrin sorunlarını açık yüreklilikle  ifade edip hizmetleri söke söke alarak ilimize kazandırılması noktasında birçok isimden daha şanslı ve önde olduğunu ifade edebiliriz. Toraman’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz.