Teşkilatlar Çalışacak mı?

14 Mayıs seçimleri öncesi en önemli dönemeç geçildi ve aday listeleri belirlendi. Bu günden sonra önce Ankara'da sonra da Elazığ'da yapılacak aday tanıtımlarının  ardından sahaya inilecek ve çalışmalara başlanacak.

Teşkilatlar Çalışacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 gün gibi kısa bir süre içerisinde şehrin tüm köşelerine ulaşılmaya çalışılacak. Bunu ise adaylar ve teşkilatlar yapacak. Adayların tümünün ve parti teşkilatlarının her bir mensubunun büyük bir aşk ve şevkle çalışıp çalışmayacaklarından tereddüdümüz var. 

Özellikle listedeki yerini beğenmeyen isimlerin çok da cansiperane sahada olmasını beklemiyoruz. Yine teşkilat mensupları ve hatta ana kademedeki bazı sorumluların  büyük bir heyecan sergilemeyeceğini öngörüyoruz.

Bunu da doğal buluyoruz. Sonucu bile bile zora sokacak, küçük dokunuşlarla çok mükemmel bir sonuç almak gibi endişe taşımadan açıklanan listelere karşı ister istemez bir soğukluk olacak ve bu da seçim çalışmalarına yansıyacak. Bu süreçte sahada en aktif olan teşkilatlar MHP, CHP ve İyi Parti olacak. Diğer partilerde bir rölanti hali oluşacak ki buna adaylar da dahil olacak.

Kısaca bazı teşkilatların seçime ve adaylara çok da çalışmayacağı bir seçime şehadet etmiş olacağız.