Spor Turu

Elazığ takımları, haftasonu kritik maçlara çıktı...

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Store Online Mağaza Açıldı
Elazığspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Elazığspor Store, online satışlara başladı. İkas alt yapısıyla hazırlanan ve geniş ürün yelpazesiyle taraftarlarımıza hizmet verecek olan Elazığspor Store, test yayınının ardından satışlara başladı. Şehir dışındaki hemşerilerimizin uzun süredir beklediği online satışlar, www.elazigsporstore.com adresinden yapılabilecek.
Elazığspor'dan yapılan açıklamada:
"Tüm taraftarlarımızı lisanslı ürünler alarak kulübümüze desteğe davet ediyoruz" denildi. 

 

***********************************************************************************************

Bordospor’dan kritik galibiyet
KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubu’nda 15. hafta maçları oynandı. Tiffany&Tomato Bordospor, 15. hafta mücadelesinde evinde Bolu Belediyesi’ni konuk etti.
Ahmet Aytar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada setlerde 2-0 mağlup duruma düşen Bordospor, karşılaşmayı 3-2 kazanarak, kümede kalma adına önemli bir galibiyet elde etti Mücadelenin setleri;
19-25, 21-25, 25-22, 25-17, 5. ve 15-6 şeklinde oluştu.
Alınan bu galibiyet ile ligde puanını 15’e yükselten Bordospor, 7. sıraya yükseldi. Bordo-Beyazlı ekip gelecek hafta maçında deplasmanda Malatya temsilcisi Nicer Hotel Voleybol’a konuk olacak.

***********************************************************************************************

8’de 8 yaptılar


Elazığ Belediyesi Voleybol’un yer aldığı Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde 8. hafta karşılaşmaları oynandı.
15. grupta yer alan ve 7’de 7 yaparak, grup liderliğini devam ettiren Elazığ Belediyesi 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep temsilcisi Zeugmaspor ile karşılaştı. Gaziantep Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Elazığ Belediyesi 3-2 kazanarak, 8’de 8 yapıp grup liderliğini devam ettirdi. Elazığ Belediyesi Voleybol, ligdeki 9. karşılaşmasını 27 Ocak Cumartesi günü evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak.

***********************************************************************************************

Elazığ SYSK, Gaziantep’te kayıp


Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig B Grubu 11. hafta maçında H. Şahinbey Nurdağı ile deplasmanda karşılaştı. Cumartesi günü saat 14.00’te Gazikent Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 14-13 üstünlüğüyle geçildi. Nefesleri kesen ikinci devrede de hata yapmayan Hammerjack Şahinbey Nurdağı, parkeden 32-30’luk galibiyetle ayrıldı. 6 puanda kalan ve grubunda 8. Sıraya gerileyen Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, gelecek hafta evinde Artvin 7 Mart ile karşı karşıya gelecek.