Spor Turu

Elazığ takımları haftasonu önemli müsabakalarda sahne alacak...

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rüstempaşa evinde, Aksaray deplasmanda
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta 2023-2024 sezonu heyecanı haftasonu oynanacak olan maçlarla başlayacak. Sezonun açılış maçında temsilcimiz Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor evinde 12 Bingölspor’la karşılaşacak. 14 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan maçı Diyarbakır Bölgesi BAL Hakemi Onur Sekman yönetecek. Elazığ’ın bir diğer temsilcisi Aksaray Gençlikspor ise ilk hafta maçında Bingöl ekibi Murat 2020 Gençspor ile deplasmanda karşılaşacak. 15 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Bingöl Şehir Stadı’nda oynanacak olan maçı Muş Bölgesi BAL Hakemi Veysel Yamaç yönetecek.
BAL 11. Grup’ta ilk hafta maçlarının programı şöyle;
14 Ekim Cumartesi
13.00 Rüstempaşaspor – 12 Bingölspor
13.00 Dersimspor – Yozgat Bozokspor
13.00 Kangal Termikspor – Hacılar Erciyes Gençlik
13.00 Hekimhan Bld. – Malatyaspor
13.00 Murat 2020 Gençspor – Aksaray Gençlik
13.00 Develigücüspor – Erzincan Ulalarspor

***********************************************************************************************

Kırşehir Bld. – Elazığ SYSK
Hentbol Deplasmanlı Kadınlar 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü 2023-2024 sezonun ilk müsabakasına Kırşehir’de çıkacak.  15 Ekim Pazar günü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Salonu’nda saat 14.00’te oynanacak müsabakayı Ankara Bölgesi A Klasman hakemlerinden Murat Çelik ve Cengiz Ömer Çifti yönetecek.
Zor bir maçın kendilerini beklediğini kaydeden Kulüp Başantrenörü İsmail Bayraktar; “Sezona Süper Lig parolası ile başlayan rakibimiz çok ciddi yatırımlar yaparak iyi oyuncuları kadrosuna kattı. Dediğimiz gibi iyi bir takıma karşı oynayacağız. Ama bizde her zaman olduğu gibi bu maçı da kazanmak için Kırşehir’e gidiyoruz. Evet, bu sezon kadromuzdan çok iyi oyuncuları Süper lig ve 1.lig takımlarına göndererek kan kaybettik ancak altyapıdan gelen sporcularımız çok iyi çalışıyorlar. Ben hepsine inanıyor ve güveniyorum. Sezona deplasman galibiyeti ile başlamayı çok istiyoruz. Kırşehir’de yaşayan tüm hemşerilerimizi müsabakaya bekliyoruz” dedi.

***********************************************************************************************

Merinosspor – Bordospor
TVF Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubu 2. hafta maçında Tiffany & Tomato Bordospor, deplasmanda Gaziantep Merinosspor’la karşılaşacak. Sezonun ilk hafta maçlarında rakiplerine yenilen iki takımı karşı karşıya getirecek olan maç 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’da GAÜN Sporiumda oynanacak.