Soylu'nun Cilaları Dökülüyor

Hakimiyet olarak geçmişten bugüne bazı siyasilerin olduğundan fazla büyütüldüğünü aslında bunların kağıttan kaplan olduğunu yazıyoruz.

Soylu'nun Cilaları Dökülüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu isimlerden biri de eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Başarısız olduğu halde belirli çevrelerin algı çalışmalarıyla tam bir vatan kahramanı ve en başarılı bakan rollerine sokuluyordu. 

O günlerde bile Hakimiyet olarak bizler Soylu’nun başarısız olduğunu, hamasetle işleri yürüttüğünü, güvenlik birimleri içerisinde özel yapılanmalar olduğunu ve bazı usulsüzlükler yapıldığını, dürüst emniyet müdürlerinin de görevden uzaklaştırıldığını yazıyorduk.

Gün geldi ve İçişleri Bakanlığı’na Ali Yerlikaya gibi bir dürüst, ilkeli ve ciddi bir devlet adamı atandı. İşte o gün bir şey değişti her şey değişti.

Bazı devlet yetkililerinden güç ve cesaret alarak palazlanan suç örgütleri için kara günler başlamıştı artık. Bakan Yerlikaya, Soylu gibi sık sık televizyonlara ve meydanlara çıkıp vatan millet hamaseti yapmıyor iş yapıyordu. Hem de çok ciddi işler. Devletin kendisine verdiği görevi, ucu kime dokunursa dokunsun eksiksiz yerine getiriyordu. Yerlikaya’nın bu cesareti ve başarısı tüm çevrelerce takdir edilirken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan da destek açıklaması geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın uyuşturucu ve suç örgütleriyle mücadele bağlamında desteklenmesi gerektiğini ifade eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  “Ülkesini seven herkes Yerlikaya'ya destek versin.” diyerek hakkı teslim etmiş.

İşini güzel ve doğu yapanlara Rabbim kolaylık versin. Gelecek hesabı ile çalışan ve kamu gücünü kendi şahsi çıkarları ve ikbal planlarına yönelik yapanlara da fırsat vermesin.