Sorunlar Çözülecek…

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, ilçede TOKİ konutlarının yapımı için yetkililer ile görüştüklerini, listelerin askıya çıktıktan sonra Arıcak'ta konutların yapılması için tüm güçleri ile çalıştıklarını, amaçlarının ilçeye en iyi hizmeti getirmek olduğunu ifade etti. 

Sorunlar Çözülecek…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, ilçede gerçekleştirdikleri çalışmalarla ile ilgili Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, ilçede altyapı ve kanalizasyon sorununun olmadığını  ve Arıcak’ın gün geçtikçe geliştiğini ifade etti. 

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ 

Sosyal belediyecilik doğrultusunda vatandaşların taleplerini  en iyi şekilde karşılamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Yıldırım,“Arıcak Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında gayret gösteriyoruz. Gençlerin istekleri doğrultusunda sosyal yaşamlarına katkı sunmak amacıyla spor alanları ve çocuk oyun grupları yapıyoruz. Arıcak ve çevre köylerin kesimhane ihtiyacının giderilmesi amacıyla mobil kesimhaneyi de ilçeye kazandırdık.”dedi.

Sorunlar Çözülecek…

GENÇLİK MERKEZİMİZ BİTMEK ÜZERE 

Yaz sezonu ile birlikte çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Yıldırım,“Bu sezonda yapacağımız çalışmalar dan bir tanesi kaba inşaatı bitti ince işçiliği kalan Gençlik Merkezi. Ödeneğini temin etmiştik.Bir tane basketbol sahası, bir tane halı saha da bitme aşamasında. Bir tane de 4 dönümlük alan da mesire çalışmamızı başlattık. 3 tane de sulama havuzu yapıyoruz.”diye ifade etti. 

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR 

Yol genişletme çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Yıldırım,“Duvar,parke ve yol genişletme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bu yaz sezonu bizim için yoğun geçecek. Mesire alanında çevre düzenlemesi sonrasında; kameriyeler, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, bir adet çoklu saha, aydınlatma direkleri ve daha bir çok sosyal alanlarımız olacak. Arıcak ilçemiz için önemli bir proje.”dedi. 

Sorunlar Çözülecek…

TOKİ SORUNUMUZ İNŞALLAH ÇÖZÜLECEK 

TOKİ konutları için çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Yıldırım,“2020 yılında meydana gelen Elazığ depreminde hasarlı olan yerler vardı.Hak sahipliği konusunda biraz sıkıntılar var. Bu durumu sayın valimize ilettik. Kendisi bu konu ile ilgileneceğini ifade etti. Kahramanmaraş depreminden sonra da  itiraz süreci sonrası listeler askıya çıktı.Ve bu süreç yavaş yavaş başlayacak.Toplam yapılacak konut sayısı belli değil ama inşallah bu sorun giderilecek.”dedi.

Sorunlar Çözülecek…

HİZMETE DEVAM 

Başkan Yıldırım son olarak “Amacımız ilçemize en güzel hizmeti yapmak. İlçemizin  Halil Yavuz Mahallesi ile Gümüşyaka Mahallesi arasında biten yol genişletme ve düzeltme çalışmasının ardından duvar yapımı işini yaptık. Yine Halil Yavuz Mahallesi ile Gümüşyaka ve Simserkis Mahallesi arasındaki yolda başlattığımız yol genişletme, duvar yapımı ve çevre düzenleme işi yaptık. Hizmetlerimiz devam ediyor.”