Sorunlar Bakana Taşındı

Elazığ Valisi Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na ziyarette bulundu.

Sorunlar Bakana Taşındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin sorunlarını çözmek amacıyla ilimiz yöneticileri ile siyasilerin Ankara temasları devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda değişik bakanlıklarda ilimizle ilgili problemlerin çözümü için ortak ziyaretlerde bulunan Elazığ heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

Elazığ’da devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan heyet, Bakanlığın görev ve sorumluluğundaki konularda hazırladıkları talepleri Bakan Kurum’a ilettiler.

YILDIRIM:“SORUNLARI BAKAN KURUM’A İLETTİK”

Elazığ'da yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Bakan Kurum’a bilgiler verdiklerinin altını çizen Başkan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Ak kadrolar ve valimiz ile birlikte kıymetli Bakanımızla makamında Elazığ'ımızı konuştuk. Yeni yatırımlar için destek istedik, devam eden çalışmaların kalan bölümleriyle ilgili fikir alışverişi yaptık. Şehrimizin tüm sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümü noktasında Ankara’da önemli adımlar atıyoruz. Tabi hem valimiz, hem Milletvekillerimiz, hem de Belediye Başkanımız ile birlikte tüm bu görüşmeleri birlikte yapıyoruz. Hepimiz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Elazığ'ımız için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Yaptığımız tüm görüşmeler Elazığ için, Elazığ'da yaşayan insanlarımızın rahatı için. Ben Sayın Bakanımıza misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, her daim bizleri yalnız bırakmadıkları için de kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Valimize, Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu ziyaretimiz Elazığ adına olumlu sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum."

Sorunlar Bakana Taşındı

BULUT:“PROJELER HAKKINDA GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK” 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:“ Milletvekillerimiz, Valimiz, İl Başkanımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ettik. Yapımı biten, devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında görüşmeler gerçekleştirdik.” dedi.

Sorunlar Bakana Taşındı

SORUNLAR ANLATILDI 

Heyet, başta TOKİ konutları ve köy evleri olmak üzere birçok alanda yaşanan problemler ile çözüm önerileri hakkında Bakan Kurum’a dosya sundu. Bakanlık binasında gerçekleşen görüşmede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Elazığ’da yapılan çalışmalar da konuşuldu.

GÜZEL BİR GELİŞME 

 Yaşadığı deprem ve ardından meydana gelen pandemi nedeniyle oldukça zor dönemler geçiren ilimizin, özellikle deprem konutları ve yapılacak konutlar ile ilgili yaşanan sorunların il protokolü tarafından Bakan Kurum’a iletilmesi memnuniyet yarattı. Yaşanan sorunların çözümü için ilimiz yetkililerinin Ankara’ya çıkarma yapması hem sorunların çözümü hem de ilimizin kenetlenmesi açısında olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi.

DEVAM ETMELİ

İlimizin birçok alanda yaşadığı problemlerin Ankara’da ilgili bakanlıklara taşınması uygulamasının somut neticelerini aldıklarını dile getiren vatandaşlar, bu konudaki ziyaret ve toplantıların devamlı yapılması gerektiğini ifade ediyorlar.