'Sonuna Kadar Elazığspor' Dedi, Taraftara Yeni Bir Prim Sözü Daha Verdi!

TFF 2'nci Lige yükselen Elazığspor'umuz, Elazığ'a verdiği sözü tuttu. Sıra şampiyonluk primi sözü veren siyasilere ve şehrin ileri gelenlerine geldi.

'Sonuna Kadar Elazığspor' Dedi, Taraftara Yeni Bir Prim Sözü Daha Verdi!

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor için 1 Milyon TL şampiyonluk primi sözü vermiş ve şampiyonluk maçının oynanacağı şehrin değişmesi dolayısıyla deplasmanda kullanılmak üzere bu paranın 250 bin TL’sini taraftar gruplarına vermişti.
Geriye kalan prim ödemesinin bu hafta içi kulübe yapılacağını duyuran Milletvekili Işıkver, Elazığspor taraftar gruplarına 250 bin TL daha ödeme yapacağını duyurdu.
Milletvekili Semih Işıkver konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,
“Değerli Hemşehrilerim..
Kıymetli Elazığsporlular..
Elazığsporumuzun şampiyonluk kutlamalarına katılmak üzere yoldayız, akşam tribünde beraberiz inşallah..
Elazığspor kulübüne şampiyonluk primi olarak 1.000.000₺ prim açıklamış, maçın oynanacağı stadyumun yer (şehir) değişikliğinden ötürü 250.000₺’sini vefakâr cefakar Elazığspor Taraftarına yol harcırahı olarak ödemiştik..
Geriye kalan prim ödemesini bu hafta içi kulübümüze 
yaparak, prime dair hesabımızı kapatmış olacağız. 
Ayrıca; yüreğimde tartışmasız müstesna bir yere sahip olan, bununla birlikte bu sezon yazılan başarı hikayesindeki tarihi duruşlarından ötürü Elazığlıların kalbinde ayrı bir yer edinen taraftar gruplarımıza, tribündeki kardeşlerimize atkı-bere-yağmurluk gibi ürünlerin satın alınarak kardeşlerimize hediye etmelerini sağlamak maksadı ile kendi bütçemizden şampiyonluk armağanı olarak 250.000₺ daha ödeme yapacağız. 
Bu sezonluk benden bu kadar  
Seneye daha büyük başarılar diliyorum..
Sonuna kadar Elazığ..
Sonuna kadar Elazığspor” ifadelerine yer verdi.

'Sonuna Kadar Elazığspor' Dedi, Taraftara Yeni Bir Prim Sözü Daha Verdi!