Elazığspor'un Birleştirici Gücü

Yıllardır beklenen desteği göremediği için alt liglerde mücadele eden bordo-beyazlı temsilcimiz Elazığspor şehri adeta ekseni etrafında kenetledi.

Elazığspor'un Birleştirici Gücü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde zorlu bir play-off mücadelesi veren ve bu mücadelelerde kalesini gole kapatarak toplam 10 golle şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Elazığspor’umuz kupasını alarak Elazığ’a geldi.
Elazığ Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen görkemli bir törenle kupasını kaldıran Elazığspor’un birleştirici gücü bu törende bir kez daha ortaya çıktı. Elazığlıların yoğun ilgi gösterdiği törende tribünlerde dikkat çeken bir detay da kameralara yansıdı.

Elazığspor'un Birleştirici Gücü

IŞIKVER VE EROL BİR ARADA
Türkiye’de siyasette bir normalleşme süreci yaşanırken bu süreç Elazığ’da Elazığspor’un desteği ile MHP ve CHP’li iki vekilin yan yana gelmesiyle daha da anlam kazandı. Elazığspor’un kupa törenine katılan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, tribünde bir araya gelerek Gakgo’yu tebrik etti.

Elazığspor'un Birleştirici Gücü

IŞIKVER: “GURURUMUZSUN ELAZIĞSPOR”
Kupa töreni sonrası sosyal medya hesabından bir Gürsel Erol ile birlikte çekindiği fotoğrafla paylaşım yapan Milletvekili Semih Işıkver: “İlimiz Milletvekili Sn. Gürsel Erol ile yıllar sonra bir üst lige çıkma başarısı göstererek 2. Lige çıkan Elazığspor’umuzun, Elazığ Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen şampiyonluk kutlamalarına katılım sağladık. Gururumuzsun Elazığspor…” ifadelerini kullandı.

Elazığspor'un Birleştirici Gücü

EROL: “GÜZEL GÜNLERE ŞAHİTLİK ETTİK”
Yine CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da Işıkver ile birlikte çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi: “Elazığ Milletvekilimiz Sn. Semih Işıkver ve AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Sn. Murat Öz ile birlikte; 
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi’ne terfi etme başarısı gösteren Bordo Beyazlı temsilcimiz Elazığspor’umuzun Elazığ ATATÜRK Stadyumu’nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasına katılarak, taraftarlarımız ve Elazığspor camiasının bu güzel gününe şahitlik ettik. Teknik ekibimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür eder, TFF 2. Lig’de Elazığspor’umuza başarılar dilerim…” 
Bugüne kadar yaşanan sevinç, gurur ve mutluluk beraberinde kenetlenen bu şehir görüntüsü net bir şekilde gösterdi ki bu şehrin en büyük mutluluğu Elazığspor. Şimdi yapılacak tek şey var, 2. Ligde mücadele edecek takımın etrafında birleşmek ve destek olarak Gakgo’yu hak ettiği en iyi noktaya yani Süper Lig’e taşımak…

Elazığspor'un Birleştirici Gücü