Sonuçlarına Katlanırsın

'TSK kimyasal silah kullanıyor' iddiasında bulunarak Türkiye'yi ayağa kaldıran Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sonuçlarına Katlanırsın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"TSK kimyasal silah kullanıyor" iddiasında bulunarak Türkiye'yi ayağa kaldıran Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı  tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Emniyet'teki ifadesinde evinde yapılan aramada bulunan tabanca fişekleri sorulan Fincancı'nın "Babamındı" ifadesini kullandığı, Kalaşnikof fişekleri içinse "Üniversitede öğretim görevlisiyim. Adli Tıp dersinde öğrencilere anlatmak için satın aldım" dediği öğrenildi.

Ne güzel ve masumane bir savunma değil mi? Terör örgütünün propagandasını yapmak amacıyla Türk Silahlı kuvvetlerin operasyonlarını itibarsızlaştırmak için saçma sapan iftiralar atıp ülkeyi  ayağa kaldıracaksın, evinde bulunan kovanlar için kalkıp, “öğrenim amaçlı” diyeceksin.

Sen insanların aklıyla mı oynuyorsun ey Fincancı. Eğitim amaçlı bir materyalin evde ne işi var. Eğitim öğrencilerle olur ve öğrenciler de okulda bulunur. Söylediğin  bu yalana kim inanır?

Bu memleketin suyu, ekmeği ve toprağı azizdir ey eski başkan. Bu havadan soluyan ve bu topraklar üzerinde gezenlerin, özgürlüğümüzü kazanmak için şehit olan atalarımızın kahramanlıklarını düşünerek konuşması lazım.

Sen TSK’ya iftira atarsan bunun bir bedeli olur ve bunu yaşarsın. Hem Türkiye Tabipler Birliği Başkanlığından olursun, hem mesleğinden hem de itibarından. Bu ülkenin kırmızı çizgileri vardır ve sen bunu çok aştın. Sonuçlarına da katlanacaksın…