Siyasette Nazırlı Modeli

AK Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı, seçim sonrası farklı bir profil çiziyor.

Siyasette Nazırlı Modeli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halkla iletişimi iyi kuruyor, ilçelere belediye otobüsü ya da minibüsle gidiyor, sosyal medya hesaplarını iyi kullanıyor ve zaman zaman mizahi paylaşımlar yapmaktan geri durmuyor ve bu haliyle farklı bir siyasi portre çizmeyi başarıyor.

Nazırlı, basın mensuplarıyla da sürekli bir araya gelip değerlendirmelerde bulunuyor.

Nazırlı, gazetecilerle yaptığı toplantıda, kendisinin neden İstanbul’dan değil de Elazığ’dan aday olduğuna, Zübeyde hanım caddesi  üzerinde AVM olmasından da kamu binalarının olmasına, Öğretmenevinin yapılmasından ovaların suya kavuşturulmasına kadar  birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

 Seçim öncesi kendine yönelik eleştirilerin olmasını normal karşıladığını da ifade eden Nazırlı,”Artık Elazığ'a pozitif anlamda katkı sunmalıyız. 20 senedir siyasetin içindeyim kendimi ispat etme gayretim yok. Amacımız şehrin ileri gitmesidir. Beş yıl boyunca amacım, Elazığ'a hizmet etmek ve bunu yaparken de halkla arama uçurum koymuyorum. Vatandaş kendini rahat hissetsin istiyorum” dedi.

Bu açıklamadaki  “artık” sözü önemli. Geriye değil ileriye bakalım diyor Nazırlı ve bu konuda kendisinin oldukça heyecanlı, işleri ve projeleri yakından takip edici olarak görüyor ve bu konuda beş yıl içerisinde rüştünü ispatlayacağına dair özgüvenini ortaya koyuyor.

Bunları yaparken de halktan kopmadığını ve hemen her hafta Elazığ’a geldiğini de gördüğümüz Nazırlı’nın bu heyecanın hizmete dönüşmesi, bugün basın mensuplarına söylediklerini teyit edecektir.

Umarız bu özgüven ve hizmet heyecanı beş yıl boyunca artarak devam eder ve şehirle birlikte kendisi de yücelir.