Siyasetin Samimi Yüzü

2023 seçimlerine az bir süre kala Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım öncülüğünde il teşkilatı sahadaki ağırlığını güçlendiriyor. Yıldırım, Ak Parti'nin her an seçim varmış gibi çalıştığını ancak bundan sonraki süreçte tamamen sahada olacağını her fırsatta dile getiriyor.

Siyasetin Samimi Yüzü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/İl Başkanı Yıldırım’ın öncülüğünde Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı’nın “Çay Sizden Simit Bizden” diyerek başlattığı esnaf ziyaretleri, vatandaşla buluşma programları, ilçe, köy ve beldelere yapılan ziyaretler, Ak Parti’ye kırgın ve küskün olan eski teşkilat mensuplarına yapılan “gönül alma” ziyaretleri vatandaş tarafından takdir görmeye devam ediyor. 

Siyasetin Samimi YüzüBAŞKAN YILDIRIM, HER KESİMİ ZİYARET EDİYOR 

Ak Parti seçim çalışmaları kapsamında merkez bulunan mahalle ve esnaf ziyaretleri yaparak, halkın taleplerini dinliyor. Her kesimden vatandaşı ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, taleplerin yanında sorunların çözümü için de girişimlerde bulunuyor.  Ak Parti ayrıca Palu, Arıcak, Alacakaya, Kovancılar  İlçe Danışma Meclisi toplantıları düzenleyerek şimdiden seçim çalışmalarına hız verdi. İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, milletvekilleri ile ayrıca TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşları ziyaret ederek, hem sohbet ediyor hem de sorunlarını dinliyor.  Ak Parti İl Başkanlığı ayrıca düzenli olarak haftalık yürütme kurulu toplantısı düzenleyerek, parti içi çalışmalarına da büyük önem veriyor.

Siyasetin Samimi Yüzü

KARŞIYAKA’DA YOĞUN İLGİ

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. “2023’e Doğru 40 Yıl Hatır Bırakmaya Geldik” diyen AK Parti İl Teşkilatı, Karşıyaka’da vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Karaşıyaka’daki coşkulu kalabalık alana sığmayarak dışarı taştı. 

Siyasetin Samimi Yüzü

KADIN KOLLARI SAHADA

Ak Parti Elazığ İl Teşkilatında uzun, detaylı bir araştırma ve yoğun bir çalışma sonucu Kadın Kolları Başkanlığı’na Burcu Tüver’in atanmasının ardından Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı, kadın çalışmalarında da farkını ortaya koymayı başardı. Kadın Kolları’nın yaptığı çalışmalar şimdiden göz doldururken Burcu Tüver öncülüğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla Elazığ’da ziyaret edilmedik ev kalmayacağı, ve özellikle Elazığ’daki kadınların taleplerinin rapor haline getirilerek genel merkeze sunulacağı öğrenildi. 

Siyasetin Samimi Yüzü

VATANDAŞ SAMİMİ YÜZLER ARIYOR 

Deprem, pandemi ve ekonomik kriz üçgeninde sıkışan Elazığlı vatandaşlar karşılarında sorunlarını anlatabileceği ve karşılığında mantıklı çözümler sunabilecek muhataplar arıyor. Ak Parti İl Başkanı Yıldırım öncülüğünde yapılan saha çalışmaları vatandaşın bu beklentisine derman olurken aynı zamanda ortaya çıkan bu ilgi Ak Parti’nin çözüm mercii olarak görüldüğünü ortaya koyuyor.