Siyaset Renkleniyor Mu?

14 Mayıs tarihinin seçim tarihi olarak neredeyse netleşmesinin ardından milletvekilliği adayları gibi siyasi partilerin il yönetimleri de kendilerine ciddi oy getirecek isimleri transfer etme telaşına düştüler.

Siyaset Renkleniyor Mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hemen her siyasi parti, Ankara ya da farklı illerde önemli görevlerde bulunan üst düzey bürokratları saflarına katmak gibi bir çalışma içindeler. 
Bununla birlikte teşkilatlarla ilgili bir takım sorunlar yaşayan, sürekli istifalarla gündeme gelen ve Pazar günü de il kongresini yapacak olan bir partimiz flaş bir transfer yapmaya hazırlanıyor.
Sadece Elazığ’ın değil, tüm ülkenin tanıdığı, bildiği, Elazığlı olduğunu her fırsat ve ortamda öne çıkartıp ilimizin tanıtımını yapan ünlü bir sanatçımızın, törenle partiye katılması planlanıyor.
Sanatçımızın bu partiye katılmasıyla dengeler değişir mi milletvekilliği  adaylığı gündeme gelir mi bu durum partinin oyunda olumlu ya da olumsuz bir etki oluşturur mu bilmeyiz ama Pazar gününden sonra ilimizde siyaset daha bir renkli ve heyecanlı olacak gibi.